Senag

@Senagl
2022 48. kitabı
Okunma: 19 Kasım 2022 21:51
Selam! İlk kitap çok fena bir yerde bitmişti, bu sebeple hemen ikinci kitaba başladım. Fable'nin hayatındaki zorluklara hep bir yenisi ekleniyor. Bu sefer de West ve mürettebatına geri dönmek istiyorsa Zola ne derse onu yapmak zorunda. Ve sonrasında olayların ilerleyiş şekli oldukça karmaşıklaşıyor ve plan üstüne planlar kuruluyor. Bizimkiler de altta kalmıyor ama bayağı bi' zorlandıkları kesin. Bu kitapta, annesi hakkında gerçekleri öğreniyor. Babasıyla da her şey başkalaşıyor. Saint, öyle şeyler yapıyor ve söylüyor ki... Fable ile birlikte benim de boğazım düğümlendi. Çok zeki, çok planlı ve çok yürekli bir adam, Saint'i. West hakkında da geçmişin boyutları daha bi' gün yüzüne çıkıyor, ikisi de birbirini daha iyi tanıyor, anlıyor ve daha bi' aşık oluyorlar. Son kitap, her şeyin daha fazla kızıştığı, daha fazla duygusallaştığı ve daha bi' netlik kazandığı bir kitaptı. Bazen çok uçuk bir şekilde hepsi birlikte yaşasa dediğim anlar oldu ama söylediğim gibi çok uçuktu. Yazar çok güzel bir evren kurmuş, çok güzel yazmış. Kesinlikle tavsiye ederim.
EfsaneAdrienne Young · Yabancı Yayınları · 2022659 okunma