2023 3. kitabı
Okunma: 06 Ocak 2023 16:16
Selamlar ben leyla Bu kitabı ben seneler önce okumak istemiştim fakat bulamamıştım keşke o zamanlar okusaydım belki daha çok sevebilirdim ama şunu biliyorum ki Elisabeth Sturm her yaşta sinir bozan bir karakter 18 yaşında ailesiyle beraber zorla büyük şehirden kasabaya taşınmak zorunda kalmış her şeyden ve herkesten nefret eden kocaman bir ergen Kitabın her güzel anında Ellie tarafından ergen tacizine maruz kalabilirsiniz.. Bi mutlu ol be kadın! Bi yüzün gülsün be! konusuna gelirsek; Ellie kendisinden bunalarak ormanda yürüyüş yapmaya çıktığında fırtınaya yakalanır ve siyah atlı prensi Colin ile tanışır. O karşılaşmadan sonra ne rüyaları ne de hayatı eskisi gibi olacaktır. Buraya kadar her şey bana Alacakaranlık hissi verdi kasabanın sisli havası size Forks'u anımsatabilir. Ağaçların ardından kurt adam görmeyi bekleyebilirsiniz.. ama ancak rüyanızda görürsünüz çünkü kitabımız karabasanları konu alıyor. Bundan sonra söyleyeceğim her şey spoiler içeriyor o yüzden burada bırakıyorum Kitabın tek kötü yanı konunun fazla uzun tutulması ben bunun nedenini Elisabeth Sturm'a bağlıyorum ama olayların 250. sayfadan sonra başladığını düşünürsek kitap gerçekten yavaş bir kurguya sahip bulup okuyanlara tavsiye ederim
Aşk KırıklarıBettina Belitz · Pegasus Yayınları · 201295 okunma