2023 8. kitabı
Okunma: 17 Ocak 2023 23:04
Sıcağı sıcağına bir inceleme yazayım zaten kısacık olan bu kitap için … Stefan zweig amcamız gene olayları inanılmaz betimlemelerle süsleyerek her zaman ki gibi güzel bir iş başarmış …. Kitabin özetine gelecek olursam. 24 yaşındaki genç bir adamı anlatır. Oykü Heidelberg'e giden bir trende baslar. Genç adam bir fabrikada işe başlar daha sonra çalışkanlığı ile çok daha iyi konumlara gelerek patronu yeni bir iş teklif eder ve evinde onunla birlikte yaşamasını ister vs vs…. Evin hanımı ile tanışır ve aşk başlar…… Herkese keyifli okumalar dilerim
Geçmişe YolculukStefan Zweig · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 202533,7bin okunma
3.524 Gösterim
Ne güzel incelemişsin abim. Hiç inceleme yapmayan insanlara komik gelmiş anlaşılan yoksa 50 sayfalık bir kitaba destan gibi inceleme yazarlardı kesin 🌸
KahveCan
Teşekkür ederim canım benim kimine göre komik geliyor onlar daha iyisini bilir tabi o yüzden yazmıyorlar inceleme falan çok bilgili oldukları için 😄
KahveCan Tüh mahrum kaldık onlardan😅
@erkolnazlican sağlık olsun 😄
KahveCan iş yerinde çalışmak ve sonra aşk olayları
KahveCan
Hocam kitabı özet geçtim siz okuyun incelemenizi bekleriz size komik gelecek mi kitap o zaman bizde sizin incelemenizi bekliyor olacağız 🙏☺️
O yengenin adı Bihter mi😅
@srptsn Bihter sayılır 😄