·214 syf.····Okunma: 23 Ocak 2023 22:34 Ömer Özen - Ulaşılmaz
5 Şubat Yayınları
°
"Gerçekten de beklerdi. Bütün gece sabaha kadar, bir ömür ölene kadar, aşk kalbine dönene kadar, o gerçeği görene kadar, kader ağları örene kadar, aşk kalbine girene kadar beklerdi. O an öyle hissediyordu en azından."
°
Selamlar . Ömer Özen'den okuduğum dördüncü kitap. Kendini geliştiren ve kitaplarında beni şaşırtan bir yazar .
Kitabın başında bazı yerlerin uzatıldığını düşünüyorum. Bunu yazarımız ile de konuştuk. Gerçekten her şeyi konuşabileceğiniz nadir yazarlardan. Bu dönemde kimse eleştiri almak istemiyor, ama şunu unutuyorlar kimse dört dörtlük değildir ya da herkes her şeyi beğenmek zorunda değildir. Yapıcı eleştiri ve saygı çerçevesinde her şeyi konuşmak bence çok güzel bir olay.
Ömer Özen bu kitabında da farklı konuları bir araya getirmiş. Ayrıca kitabın içinde önceki kitaplarında gördüğümüz bazı karakterlere atıflar da var . Bunu çok sevdim. Kitabın ismi gibi ulaşılmaz ya da ulaşılması zor olan bir karakter Tunç. İnci ise daha güleç, istediği şeyi almayı bilen, biraz utangaç ama sevdikleri için canını veren bir karakter. Bu ikili bir şeylere başlamak istiyor ama farklı boyutta yaşıyorlar diyebiliriz.
Gül ise Tunç'un en yakın arkadaşı. Tunç'un neler yaşadığını biliyor ve her şeyin ilacının İnci'de olduğunu biliyor.
İnci'nin inadını çok sevdim. Onun bazı özelliklerinin bende de olmasını isterdim. Bazen pes ediyorum ama hayat bir savaş değil mi? Sonuna kadar hatta sonsuza kadar savaşmak gerekiyor.
İnci pes etmeden her şeyi elde edecek mi?
Tunç'un bilinmeyen yönleri neler?
Kitabın başındaki sayılar ne anlama geliyor?
Özellikle kitabın sonlarına doğru psikolojik unsurlar da devreye girince beğenim arttı. Çağdaş romanlar arasında okuyacağınız güzel bir kitap. Ayrıca her kitabında olduğu gibi yine kitabın sonunda bir müzik listesi var . Müzikseverlerler için güzel bir detay .
@omerozen_mrzn kaleminiz daim olsun . Umarım hak ettiğiniz yerlere gelirsiniz ve yeni kitaplarınızı merakla bekliyorum .
#ömerözen #ulaşılmaz #5şubatyayınları #roman
#book #kitap #bookstagram #kitapkurdu #books #instagram #photography #edebiyat #instagood #bookworm #reading #kitaplar #instabook #bookshelf #booklover #kitaptavsiyesi #read #okudumbitti #kitapaşkı #kitapönerisi #kitapkurdu #instalike #birdahaoku #booklike #edebiyakut