Ulaşılmaz

Ömer Özen
Aralık 2022
5 Şubat Yayınları

2023 84. kitabı
Merhabalar bugün sizlere #ulaşılmaz kitabı ile geldim. İnci Tunç ve Gül'ün akıcı ve sürükleyici bir solukta okuyacağınız hikayesinden bahsedeceğim sizlere... Gül ile Tunç ortak arkadaş ve bir gün İnci ile tanıştırır Tunç'u İnci ilk görüşte etkilenir. Gül Tunç çok zor biri yapamazsınız der ama İnci kafasına koymuştu. Ufak bir iddialaşma olur aralarında sonrasında İnci Tunç'un kalbini kazanır. İnci ve Tunç başlarda birbirini çok seven iki aşıkken herşey bir anda tersine dönmeye başlıyor. Tunç bir anda kendini bu ilişkide geri çekmeye başlar bu davranışlarını anlamlandıramayan İnci Gül ile beraber hiç yapmaması gereken bir şey yapıp Tunç'un eski kız arkadaşları ile konuşmaya karar verir. Ama öyle farklı bir sebepti ki Tunç'un bu geri çekilme sebebi öğrenince şok olacaksınız. İnci araştırmaları sonucu bir sonuca ulaşabilecek mi? Tunç'un bu davranışlarının sayılarla bir ilgisi var mı? Yoksa herşeyin sebebi en basit düşünülmesi gereken şey miydi? Bir solukta okuduğum bu güzel kitabımızı mutlaka sizlerinde keyifle okumasını tavsiye ederim...
2023 48. kitabı
Tunç; ulaşılmaz Kendine has sağlam duvarları olan bir karakter İnci ise ,sevdiği için her fedakarlığı yapabilecek bir kadın. Ortak arkadaşları Gül sayesinde birbirlerinin çekimine kapılırlar. İnci ne kadar uğraşsa da Tunç'un duvarlarını kırmayı başaramaz. Gül bu aşkta onlara hep destek olsa da, İnci bazı olaylardan çok şüphe duymaya başlar. Tunç'un eski arkadaşı Ömer ile tanıştıktan sonra bu şüpheler teker teker açığa çıkacaktır. Tunç'a ait İnci'nin çözmesi gereken şifreler, günlükler vardı . Bu şifreleri ,davranışları çözmek için bir an önce okuyup bitirmek istedim Mavi saçlı kız kimdi? İnci ulaşılmaz sandığı Tunç'a ulaşmak için nasıl bir savaş verdi ? Tunç'un projeleri nelerdi ve neredeydi? MKS'nin gizemi neydi? Öğrenmek için siz de okuyun . Yazarımız @omerozen_mrzn , şarkılar, şiirler, şifreler,günlükler eşliğinde bize çok güzel bir okuma sunmuş Kalemi daim olsun .Kitapla kalın
2023 116. kitabı
#okudumyorumluyorum #ulaşılmaz Puan 10/10 Herkese merhabalar... Sizlere kalemini sevdiğim ilk kitabından bu yana severek okuduğum yazarımızın son kitabı ile geldim. Kitaba başladım içimde bir heyecan vardı. Gerçekten de öyle bir heyecan ile okudum. Acaba ne oldu? ne olacak? Neden oldu? derken bir de baktım ki kitap bitmiş. İtiraf etmeliyim ki ben başka bir şey beklerken bambaşka bir şey ile bağladı yazarımız. Kitabı elime alır almaz hatta yazarımız paylaşım yapınca görür görmez kapağı dikkatimi çekmişti. Neden böyle bir kapak seçilmiş acaba ne anlamı var derken okuyunca ise bundan iyi bir seçim olamazdı demekten kendimi alıkoyamadım. İnci ve Tunç... İnci adı gibi değerli ve sevdiğine de değer veren onu el üstünde tutan bir genç kadındır. Her ne kadar sevmek ve sevilmek için pır pır atan kalbi olsa da o yaşa kadar hiçbir ilişkisi olmamıştır. Tunç insanlar adının anlamını taşır ya o da kendine br kalkan örmüş etrafında elde edemeyeceği kadın yokken ufak tefek ilişkiler dışında kendini kadınlardan uzak tutmuştur. Ama bunun elbette bir sebebi vardır. İnci ve Tunç ise ortak arkadaş grubunun olduğu bir yerde denk gelirler. İnci Tunç'u görür görmez onun çekim alanına girer. Ortak arkadaşları Gül ile de bunu konuşur.
2023 37. kitabı
Selam dostlar, Bugün size şifrelerinin çözülmesi gereken bir kitapla geldim. İnci ve Tunç ortak arkadaş grupları sayesinde bir araya gelen iki genç. İnci Tunçdan çok hoşlanır ve onun yakın arkadaşı olan Gül'den yardım alarak onu yakından tanımaya çalışır. Fakat Tunç duvarlari olan ve kendine fazla yaklaştırmayan biridir. Aşk da gurur olmaz lafindanda yola çıkılarak İnci Tunç'u daha yakından tanıyabilme için eski kız arkadaşlarıyla da tanışır ve onun hakkında bilgi toplar. Ta ki Tunç'un eski arkadaşı Ömer ile karşılaşan kadar. Artık çözmesi gereken çok şey vardır. Tunç'un şüphe çeken tavırları İnci için çözmesi gereken bir durum olmuştur artık. Yanyana yazılan sayılar,günlükler ve daha neler neler... Çok merak ettiniz değil mi? Tamam o zaman hemen kitabı edinip merakınızı gideriyorsunuz.
Aşk severlere
2023 2. kitabı
Okunma: 06 Mart 2023 10:13
Ulaşılmaz Herkese Selam Bu kitap tam gençlere özel duygu dolu aşk olan bir kitap. İnci ve Tunç yeni tanışmışlardı. Tunç’un yakın arkadaşı olan Gül ile İnci iddiaya girer sevgili olabilecekler mi diye. Bu süreçte gül sürekli onların yanlarındaydı ben bile sinir oldum şöyle çiftleri yanlız bırakmayan kız arkadaşlar hep olur hayatta. Gelelim konumuza bu süreçte İnci Tunç’a ulaşmaya çalışıyor kalbine. İnci Tunç’ta garip bişeyler seziyor hayatında başka biri olduğuna dair ama durum cok başka çıkıyor… Sonunda ters köşe yaptıran bir kitaptı doğrusu
2023 12. kitabı
Ulaşılmaz Ulaşılmaz yazarın kalemi ile tanışma kitabım oldu,ilk dikkatimi çeken ve merak ettiğim kapakta yazan sayıların ne anlama geldiği oldu Yazarın kalemini sevdim sade ve anlaşılır bir ile kurgulanan konusu güzel bir okuma oldu benim için İnci ve Tunç ortak arkadaşları olan Gül'ün sayesinde tanışırlar. İnci Tunçtan çok hoşlanır ve Tunç'un ona gelmesi için elinden geleni yapar,hatta Tunç'un daha önce birlikte olduğu kız arkadaşlarıyla bile görüşür. Gül Tunç'un en iyi arkadaşı olup İnci'yide sevmiştir ve onların birlikte olmalarını oda ister ve İnci'ye yardımcı olur. Tunç kendini dışarıya kapatmış ve birazda uzaktır buda İncinin kafasını karıştırsada İnci hiç vazgeçmez Tunçtan. İnci Tunç'a ulaşabilecek mi? Bu aşk acaba tek taraflı mı? Tunç neden gizemli davranıyor? Ömer Tunç'u neden hipnoz etti? İnci ve Ömer'in çözmeye çalıştığı şifre neydi? Sıra sıra yazılmış sayılar ne anlama geliyordu? Şifreyi çözdüklerinde Tunç'a ne olacak?
1000k
2023 11. kitabı
Okunma: 23 Ocak 2023 22:34
Ömer Özen - Ulaşılmaz 5 Şubat Yayınları ° "Gerçekten de beklerdi. Bütün gece sabaha kadar, bir ömür ölene kadar, aşk kalbine dönene kadar, o gerçeği görene kadar, kader ağları örene kadar, aşk kalbine girene kadar beklerdi. O an öyle hissediyordu en azından." ° Selamlar . Ömer Özen'den okuduğum dördüncü kitap. Kendini geliştiren ve kitaplarında beni şaşırtan bir yazar . Kitabın başında bazı yerlerin uzatıldığını düşünüyorum. Bunu yazarımız ile de konuştuk. Gerçekten her şeyi konuşabileceğiniz nadir yazarlardan. Bu dönemde kimse eleştiri almak istemiyor, ama şunu unutuyorlar kimse dört dörtlük değildir ya da herkes her şeyi beğenmek zorunda değildir. Yapıcı eleştiri ve saygı çerçevesinde her şeyi konuşmak bence çok güzel bir olay. Ömer Özen bu kitabında da farklı konuları bir araya getirmiş. Ayrıca kitabın içinde önceki kitaplarında gördüğümüz bazı karakterlere atıflar da var . Bunu çok sevdim. Kitabın ismi gibi ulaşılmaz ya da ulaşılması zor olan bir karakter Tunç. İnci ise daha güleç, istediği şeyi almayı bilen, biraz utangaç ama sevdikleri için canını veren bir karakter. Bu ikili bir şeylere başlamak istiyor ama farklı boyutta yaşıyorlar diyebiliriz. Gül ise Tunç'un en yakın arkadaşı. Tunç'un neler yaşadığını biliyor ve her şeyin ilacının İnci'de olduğunu biliyor. İnci'nin inadını çok sevdim. Onun bazı özelliklerinin bende de olmasını isterdim. Bazen pes ediyorum ama hayat bir savaş değil mi? Sonuna kadar hatta sonsuza kadar savaşmak gerekiyor. İnci pes etmeden her şeyi elde edecek mi? Tunç'un bilinmeyen yönleri neler? Kitabın başındaki sayılar ne anlama geliyor? Özellikle kitabın sonlarına doğru psikolojik unsurlar da devreye girince beğenim arttı. Çağdaş romanlar arasında okuyacağınız güzel bir kitap. Ayrıca her kitabında olduğu gibi yine kitabın sonunda
2023 9. kitabı
Okunma: 19 Şubat 2023 20:51
Sevgili kitap sever ve okuyucu dostlarım; #gününkitapönerisinde Prana Yayınları' ndan çıkan Ömer ÖzenÖmer Özen kaleminden UlaşılmazUlaşılmaz adlı kitaptan bahsetmek istiyorum. #kitapkonusu #kitapyorumum İnci Tunç 'a aşıktır ve ona ulaşmak için arkadaşı Gül 'den destek alır. Gül onların ortak arkadaşıdır. Çok fazla yazıp okuma keyfinizi kaçırmak istemiyorum. Kurgusunu seveceğinizi ve ilişkileri analiz eden bu tarz kitapları okumayı sevenlere #tavsiyeediyorum
2023 12. kitabı
Ömer Özen ~~ Ulaşılmaz . ... Neresi ulaşılmazdı ki? Aralarında sadece birkaç adım vardı. İstese birkaç adım sonra ona dokunabilirdi. Ama ulaşmış olur muydu ? Olamazdı tahminen! Önce o ördüğü duvarları yıkmalıydı. Belki de o zaman bile ulaşmış olmayacaktı. Belki de gerçek hikaye asıl o zaman başlayacaktı.. . Alıntıdan da anlaşılacağı üzere bir kadının bir erkeğe ulaşmak için verdiği özveriyi okuyacaksınız bu kitapta. Tunç kendi tarzında biraz farklı bir yapıya sahip bir adamdır. İnci ise Tunç 'un duvarlarını yıkıp nasıl ona ulaşacağının yollarını aramakta olan genç bir kadın. Tabi bu yolda bir yardımcısı vardır. Gül , Tunç 'un en yakın arkadaşı. Aynı zamanda Inci'yi de çok sevmiş ve birlikte olmaları için Tunç hakkında bildiklerini ona anlatmaktadır. Fakat İnci gururunu da bir kenara koyarak Tunç 'u daha iyi tanımak için eski kız arkadaşları ile de konuşmaya çalışır. Bakalim en sonunda verdiği çabanın ve emeklerinin sonucunu alabilecek mi ? . Tarzi degisik olan bir gençlik romanı okudum. Bazen kızdım neden bu kadar önemli bir erkeğin hayatına girebilmek diye. Bazen de demek bisey gördü yada aşkın gözü kördür diye kendimi avuttum Keyifli bir okuma oldu benim için . Kitapla kalın
2024 142. kitabı
ÖMER ÖZEN -ULAŞILMAZ . . . Merhabalar bugün #ulaşılmaz kitabının yorumu ile geldim hemen konusundan bahsetmek isterim sizlere... Tunç çok zor ve ulaşılmaz bir karakter. İnci utangaç,güler yüzlü ve sevdikleri için herşeyi yapabilecek bir kız. Gül ise Tunç ve İnci'nin en yakın arkadaşı.Tunç'u yakından tanıyor nerede ne yapacağını çok iyi bildiği gibi İnci ile o mutluluğu yakalacağından baya emin. İnci çok neşeli ve savaşçı bir kız.Her zorluk karşında pes etmeyip savaşmasını taktir ettim doğrusu.Zaten hayat bir savaş değil mi bir yerden sonra pes etmemeyi öğretiyor insana... ~İnci Tunç'un duvarlarını yıkabilecek mi? ~Herşeye rağmen pes etmeyip o mutluluğu yakabilecek mi? ~Kitabın başında ki rakamların gizemi nedir? Merak içinde okuduğum bir kitaptı en çok İnci'nin sevdim belki de içinde ki savaşçı yönü beni kendine daha çok çekti diyebilirim. Sevgili yazarımızın kalemi daim olsun bir daha ki yorumda görüşmek üzere kitaplarla kalın