Yeni bir başlangıca var mısın?
2023 18. kitabı
Okunma: 06 Şubat 2023 14:03
Bildiğiniz sıradan kişisel kitaplarından değil. Aynı zamanda ters etki yaratarak, eleştirel düşünmenizi sağlayarak sizin harekete geçmenizi sağlayacak bu kitap. Ters psikoloji ile kendi içinizde, kendi kendinizi sorgulayıp daha sonra neyi isteyip neyi istemediğinize karar verip harekete geçmeniz mumkun. Kitabın ana fikri bu. Kendi içinizdeki kötü huyları bulmanızı sağlayarak onlardan vazgeçmenizi, tam tersi olarak güzel huylarinizi devam ettirmenizi sağlıyor. Beni harekete geçirdi şahsen bütün bunları yapmam için. Bir şeyler başarmak, yapmak için küçük adımlar atmanızı ve sağladığı motivasyonla ona devam etmenizi sağlıyor. Ters psikoloji tekniği gerçekten işe yarıyor. Olaylara iki yönden bakmanızı sağlayarak doğruyu kendinizde bulup uygularsanız özgüveninizi adım adım arttırabilirsiniz. Özgüven sizsiniz. Özgüven sizin içinizde. Mutluluk sizin içinizde. Alıntı: "... özünde bu kitabın temel amacı özgüven konusunda kişinin kendi yolunu bulabilmesi, ihtiyaç duyduğu yolculukta bir rehber edinmesidir. Bol şans." Özgüven öğrenilebilir, geliştirilebilirdir. Zaman zaman arttığı gibi zaman zaman da azalabilir. Bunu dengede tutmak senin ellerinde. Sandığın kadar zor da değil.
ÖzgüvenGülyan Kabaş · Olimpos Yayınları · 2023126 okunma