Başlangıçlar
2023 1. kitabı
Okunma: 04 Mart 2023 17:36
Ben son zamanlarda şiir kitabı okumak istedim. Daha önce hiç okumamıştım ve bu yüzden nereden başlamam gerektiği konusunda hiçbir fikrim yoktu. Ama bunun öncesinde bu işi sürekli erteliyordum. Bu işi artık ertelenen gerektiğini hatırlatan @kaybedilmisgibi @DemimAttilam yadigarhelin @nazlisuu @Meva2 arkadaşlara teşekkür ederim. Galiba ucunda da olsa bu işe başladım. Bu kitabı bana ayrıca öneren yadigarhelin a bir kere daha teşekkür ederim . Şiir kitabı nasıl incelenir bilmiyorum amaaa. Özellikle aşk, yalnızlık ve çaresizlik temalarını benim için akıcı ve güzel bir dille hissettiklerini aktarmış gibi hissettim. Özellikle bazı çaresizlikler konusunu kendim ile bağdaştırdığım için etkilendim. Eğer şiir kitabına başlamak istiyorsanız. Bu kitap güzel bir başlangıç olabilir herkes için. İyi okumalar.
Şiir
Timsah Sokak ŞiirleriMurathan Mungan · Metis Yayıncılık · 20241,496 okunma
Eheheheh ne güzel bir şeye vesile olmuşuzzzz 🥳🥳🥳🥳🥳 Sonrakiler de keyifle olsun dostum 😍
Erçin Polat
Girdik bir alamete sayenizde ahdhfhdjs 😆😆. Teşekkür ederim.
Erçin Polat ahahahahahahahahahah gedeyozzz gıyameteee hep beraber smsmsmmdsm
Güzel bir şeye başlattığımız için kendimizle gurur duyuyorum hkfldkdlr. İşin esprisini geçersek nice okuduğun dizeler olsun Şehirli :)