Akıcı ve gerilim dolu.
2023 34. kitabı
Okunma: 01 Mart 2023 23:16
Kitabın başında Arkın Gelişin yani yazar, yine açıklamalar yaparak başlamış ve 11 sayfalık bilgilendirmenin ardından macera(kitap) başlamıştır. Okuduğunuz her saniye daha da merak uyandırıcı olan bu hikâyede, baş karakterimiz Toronto cinayet masasında görevli Lester adlı kişidir. Ama okuduğunuz zaman ve sonlara geldiğiniz zaman Lester'in karanlık tarafını göreceksiniz. Uzun zaman sonra okuduğum en güzel kitap bu oldu. Bu şeyi çok özledim! Kitabın arkası: Toronto cinayet masasında görevli Lester, yüzünü neredeyse tamamen tahrip eden korkunç bir trafik kazasının ardından aylarca komada kalır. Sayısız ameliyat ve plastik cerrahi müdahale sonrası hastaneden taburcu edilir. Tek bir sorun var: Kaza ve hayatına dair öncesinde ne varsa hatırlamamakta. Komadan uyandıktan sonra evli ve bir kız çocuğu olduğunu öğrenir. Eşi, kızı ve yakın dostu Aziz sayesinde geçmişinin karanlığını aydınlatmaya çalışır. Ancak geçmişin kapıları aralandıkça, geçmişinde çok karanlık ve korkunç bir sırrın saklı olduğunu keşfeder. Yaşadığı hafıza kaybı, ailesi ve kendisi için çok daha ölümcül hal alabileceğini ve zamana karşı bir yarışın içerisinde olduğunu, geçmişinden gelen bir katilin hedefinde olduğunu öğrenince anlar.
YüzsüzArkın Gelişin · Herdem Kitap Yayınları · 201935 okunma