2023 2. kitabı
Bayıldım, bayıldım. Aslında çok tarzım olmayan bir kitap ben daha dark veya yetişkin ilişkilerden hoşlanıyorum fakat Corvina ve Vad favori çiftlerimden oldu. Ateşleri bir yana kitabın gotik temasını çok sevdim. Corvina bana sık sık Wednesday'i anımsattı bu da çok hoşuma gitti. Çiftin ilişkilerini, şatodaki gizemi, şaşırtmacaları da sevdim. Alışılmışın dışında bir şey okumak belki de bana iyi gelmiş olabilir. Değişik, sürükleyici ve ateşli bir şeyler arıyorsanız kesinlikle şans verin. Corvina psikolojik sorunları olan annesi tarafından dış dünyadan kopuk bir şekilde büyütülmüştür. Esrarengiz Verenmore Üniversitesinde onun gibi garip gençlere eğitim verilmektedir ve Corvina bir davet almıştır. Gözlerden uzak bu şato öğrenciler dışında pek çok sır, yalan, ölüm ve efsaneye de ev sahipliği yapar. Vad Deverell ise okula geldiği günden beri gözlerini Corvina' dan ayırmayan gizemli öğretmendir. Şatonun pek çok gizemine hakim olan bu adam karanlık, kafa karıştırıcı, kışkırtıcı ve büyüleyicidir. Corvina aralarındaki ateşe teslim olurken zaman zaman asıl tehlikenin o olduğunu düşünür.
Edebiyat & Roman
GothikanaRuNyx · Martı Yayınları · 20221,875 okunma