25.
Burada her gün psikolojik, sosyolojik, felsefik, tarihi vb. birçok konuda "1görsel1000anlam" adıyla bir görsel paylaşacağım. İsteyen görsele yorum yapsın, fikir yürütsün. Amaç görsel gücünü yorumlama. 😊 . Yirmi beşinci görselimiz...
1 Görsel 1000 Anlam
Satranç oynanan tahta daha büyük yapılmalı, piyonlara yer kalmıyor sonra
Piyonlar gözden çıkarılan ilk halkadır, bu ölçüde önemsenir..
1 yanıtı göster
Bu görsel bana, Gulyabani filmiydi sanırım, o filmdeki bir repliği hatırlattı: "korkmayın ben arkanızdayım" :)) (halbuki kendisi korkudan arkaya saklanmıştı)
Önceki 6 yanıtı göster
Tabi.😊🌙💫
zayıf kişiler, güçlü kişileri korumak için her zaman yem olurlar. yani resimde ki gibi piyon..
Önceki 2 yanıtı göster
Bazı insanlar kesinlikle dediginiz gibi, nazik insanları bile eziyorlar. Bilmiyorum ama sanki bazı insanlar da nazik değil, ince değil, kaba, sert ve saf. Bilmiyorum bazı insanlar da kullanılabilir pozisyondalar sanki, kullanılmalılar demiyorum tabi de. Bazı insanlar ise doğuştan kullanıcı, fark etse de etmese de.
Burda sorgulanacak şey ; neden hala orda oldukları. Kalmak mı yoksa gitmek mi daha korkutucu. Bağımlılık ve yetersizlik hissi oluşturuyor insanda bu resim
Görselin ötesi bir yorum olmuş bu, beğendim.👍🏻 Bağımlılık ve yetersizlik.. Yorumunuz için teşekkür ederim.
1 yanıtı göster
Hanedan zevk ü sefa sürerken saraylarda Bekçilik yapar ordu cefa ile kapılarda..
Önceki 2 yanıtı göster
Beğendim, devam ettirmenizi tavsiye ederim.👍🏻
Şener Şen repliği