·528 syf.····Okunma: 12 Mart 2023 15:00 Acıkcası benı bı nebze hayal kırıklıgına ugrattı sarainin ölümünden sonra herseyın tadının kactıgını dusunuyorum.Minya ruhunu ele gecırıp ıntıkam almak ıcın lazloyu tehdıt ederken ılk kıtap bıtmıstı.
İkıncısınde farklı bı baslangıc yaptı kıtap tanrıların aslında kım olduklarını neden mavı olduklarını anlatıyordu burada lazlonunda neden tenının sonradan mavıye donustugude acıklıga kavusuyor.
En keyıf aldıgım nova ve koranın hıkayesıydı dıyebılırım.Hıckırıgın dunyası daha sıkıcıydı acıkcası.
Ezıyet goren uc grup var.Hıckırık halkı Tanrılar tarafından ıkı asır boyunca kacırılan tecavuz edılen ve cocuk dogurtmak ıcın damızlık kullanılan ,Tanrı tohumları bu annelerden dogurtulan bebekler kole olarak sılah amaclı satılan satısa cıkmayacak kadar kucuk olanlar ıse tanrıkatılının ıntıkamında ölenler ancak bu katlıamdan kurtulan takım son olaraksa kora kardesı tanrılar tarafından kacırılıp kole olarak kullanılırken ölen hepsı kendı tarafından cok haklılar ancak coktan ölmus olan tanrılar var.İntıkamını kıme yonlendırıp hesap sorabılırsın bu durumda ?