2023 24. kitabı
Okunma: 10 Mart 2023 23:43
10/7.5 ️️️️ Herkese selamlar . @aylemgngrd 'nun son kitabı olan Avci'yi geçtiğimiz hafta okudum. Serinin ilk kitabi Av'i da geçen sene okumuştum ve o kadar çok beğenmiştim ki, Avcı'dan beklentim yüksekti. Fakat keşke ilk kitapta olayları bitirseymis diye düşündüm bu kitabi okuyunca. Avci'nin neredeyse yüzde 70'nde, karakterimiz Kuzey'in ilk kitapta yaşanılanlari en baştan onun görüşüyle bir özet şeklinde anlatması vardı. Son 100 sayfada tüm olaylar gerçekleşti. Bir de hiç böyle bir son hayal etmemiştim. Fakat şunu söylemeliyim ki yazarin kalemi çok iyi, henüz tanismayanlara tavsiyemdir bu anlamda. Dört yıldız Av için . Av; Kuzey Bozkurt yeraltı dünyasını bitirmeye yemin etmiş polis ile işbirliği yapan bir yeraltı üyesidir. Bu ugurda ayni seyleri cocukken yasayan arkadaşlari da ona yardimci olur. Yillar once yasanilan olaylar nedeniyle iki düşman grup arasında kan davası baş göstermiştir. Kuzey düşman grubun başı olan Atakan'i yakalamak için onun kiz arkadaşı diye barda geçici olarak çalışan Beste'yi kaçırır. Çok sonra fark eder ki aslinda Atakan'in sevgilisi Beste'nin ablasıdir. Burada Beste'nin ailesinin de geçmişte bu gruplarla ilgisi olduğu ortaya çıkar ve yasanilan tüm bu hengamede Av ile Avcı arasında imkansız bir aşk doğar. Bu kitabin sonu öyle bir yerde bitmisti ki deli gibi merak etmiştim . Avci; ilk kitabın sonunda yaşanan olaylar sonucu grup dağılmış, Beste bir sahil evinde inzivaya çekilmiştir. Fakat tesadüf sonucu ayağına gelen ipucu ile grubu tekrar toplar ve Kuzey'i bulur. Bu ipucu ile bu kez Atakan'dan intikam alabileceklerdir. Yalniz bu kez Av Avcı'ya dönüşmüştür. Kitapta yetişkin öge çok az. Ama ben yine de var olduğunu belirteyim. Aksiyonlu kısımlar da epey iyiydi bu arada. Bir de calma listesi var ki cok hosuma gitti oradaki sarkilar,
AvcıAylem Güngördü · Parola Yayınları · 202287 okunma