2023 18. kitabı
Şimdi sıkı sıkı tutunun. Çünkü bu defa kadın karaktere aşık olacağınız kitap ile geldim Erzem Küçük yaşta suikast sonucu kaybettiği Babasının mesleği olan polis eğitimi almış aynı babası gibi başarılı, hırslı, öfkeli, azimli, işini aşkıyla yapan başkomiser olmuştur. Babasının katillerini aramak için çıktığı yolda hiç beklemediği kişiler tarafından ihanetle karşı karşıya kalır. Tek istediği babasının katillerini aramak iken yoluna çıkan bilmeceli ve gizemli kapılar. En yakınlarından gördüğü yalan, ihanet, sırlar onu bekliyordu. Oyun içinde oyun, dolap içinde dolap dönüyordu Babasının katillerinin peşine düşen Erzem, Azerbaycana gider. İthalat ve ihracat ticareti yapan. Kaçakçıların lideri olan Karun Arslanov onun avıdır. İnsan kaçakçılığı yapan çeteye katıldığından beri, ülkede haddinden fazla insan kaçırılmıştır. Girdiği her ortamda duruşu ile, yeşil gözlerinin alevi ve yıkılmaz duruşu ile dikkatleri kendine çeken bu adama ulaşmakta çılgın bir yol deneycektir. Onu ancak baştan çıkartarak kendine bağlayıp aşık olmasıyla alt edebileceğini düşünen kızımız aradığı bilgilere erişip çeteyi çökertmek ister. Nede olsa mazlum ve aşık bir kadına kimse hayır diyemez. Erzem yaptığı planda sizce başarılı olacak mıdır? Yazarın kalemiyle daha öncesinde tanışmış ve çok sevmiştim. Bu kitabi da kalemiyle kusursuz yazmıştı. Aksiyon, polisiye, gerilimi doya doya Yaşayacağınızdan eminim. Bir çok yerinde heyecandan yerimde duramadım. Okudukça aktı gitti. Kitabı bitirmek istemedim, bittikten sonra da işaretlediğim sayfaları ara ara okudum Yazarın vermek istediği mesajlar açık açık veriliyordu. Yan karakterin hepsine aşık oldum. Her sayfayı çevirdiğimde Şüphe ettiğim kim varsa, yanıldım. Dost bilinen düşman, düşman bildiğimiz dost çıktı yani neredeyse okurken tüm duyguları yazarla sohbet ederek okudum ve bu bana daha çok heyecan yarattı Anlatmak istediğim o kadar çok yer var ki; ne yazık ki burada sonlandırmalıyım. Polisiye ve aşk ile harmanlanan bu kitabı kesinlikle okumalısınız "Sonu olmayan hiçbir hikâye bir varmış bir yokmuş diye başlamaz..." Kerime Şimşek Gölgedeki Aşk
Gölgedeki AşkKerime Şimşek · Memphis Yayınları · 202328 okunma