2023 27. kitabı
Okunma: 16 Mart 2023 17:39
Bazen insanlar olmadık zamanda sizi şaşırtır ve birden bu zamana kadar onsuz nasıl yaşadığı­nızı bilemezsiniz. Kitap fazlasıyla yetişkin içerikli rahatsız olmayacaksanız bu türü seviyorsanız okuyabilirsiniz.Onun dışında sizi rahatsız edecek bir şey yok. Kitaba ilk kapağından dolayı biraz önyargılıydım ama yeni kapağı hoş olduğu İçin okumak istedim okurken de keyif aldım. Garret hokey takımının en iyi oyuncularından. Ama söz konusu vermesi gereken sınavdan kötü not aldığı bir dersi var aslında o sınavdan herkes kötü not aldığı İçin sınav tekrarlanacaktır ama bir kişi A alarak o dersi çok iyi geçti o kişi Hannah. Hannah geçmişte tecavüze uğramış bu yüzden bazı konularda kendini yetersiz ve özgüvensiz görmektedir özellikle eski sevgililerinin ondan ayrılma nedenlerine bakılırsa. Hannah, Justin’dan hoşlanırken onun Hannah’tan habersiz olması bir yana. Bu yüzden Garret Hannah’tan özel ders isterken karşılığında justin’ın ona ilgi duymasını sağlayacaktır. Ama bu süreç içerisinde Hannah ders verirken ikili arasında gerçekleşen bir hoşlantı ortaya çıkacaktır. Garret ne kadar kız arkadaş olayına karşı olsa da Hannah’ı tanıdıkça ona ilgisi de artacaktır. İki karakter de klişe olarak gösterilse bile değillerdi. İkisininkinde kendine özgü hayat hikayeleri vardı. Ve bunları birbirleriyle açık açık paylaşmaları ve paylaşırken bile akıllarından hiç bir şekilde güvensizlik durumu geçmedi. İlişkiler kusursuz değildir ama iki tarafından birbirine karşı açık olması bunu kusursuzlaştırıyor.
AnlaşmaElle Kennedy · Yabancı Yayınevi · 20163,055 okunma
1.052 Gösterim