🎂𝙳𝚘ğ𝚞𝚖 𝚐ü𝚗ü𝚖𝚎 ö𝚣𝚎𝚕 𝚢𝚊𝚣𝚍ığı𝚖 𝚢𝚊𝚣ı𝚖ı okursanız sevinirim👇 (𝙊𝙠𝙪𝙢𝙖𝙙𝙖𝙣 𝙗𝙚ğ𝙚𝙣𝙢𝙚𝙢𝙚𝙣𝙞𝙯𝙞 𝙧𝙞𝙘𝙖 𝙚𝙙𝙞𝙮𝙤𝙧𝙪𝙢) kocaelihurkus.com/makale/14321853...
Deprem: Hatay
··3 alıntı·
11,5bin Gösterim
Mutlu yıllar hocam yeni yılınızda başarı basamakları en üst seviyeye ulaşma dileğiyle mutlu yıllar
Çok teşekkür ederim 🙏🏻
Kaleminize yureginize saglik , dogum gununuz kutlu olsun , inanin yazdiklariniz olmasaydi bizide hayata baglayan adeta harflerin uzerine bagladiginiz kucuk kirmizi mavi balonlar olmasaydi bizde bu tattan eksik kalacaktik . Iyiki varsiniz ve muhtesem yazilarinizla hayata işìk tutup aydinlatiyorsunuz bizleri . Sayenizde cok sey ogreniyor kimi zaman mutlu oluyor kimi zaman huzunleniyoruz . Iyiki varsiniz hanimefendi
Çok teşekkür ederim.
Doğum gününüz kutlu olsun, musmutlu yıllar dilerim. ✨☺️
Teşekkür ederim.
Bu yorum görüntülenemiyor
Bu yorum görüntülenemiyor
İyi ki doğmuşsunuz, nice güzel yaşlara. Bence mutluluğu heryerden beklemek yerine kendi içinizde olduğunun farkına varın. Kimse önemli değil siz mutluysanız dünya mutlu ve inanın siz mutluysanız etrafınızdaki herkes de mutlu🌼
Teşekkür ederim 🙏🏻
Öncelikle doğum gününüzü kutlarım ve sizin için farkındalık yaratan bu özel günün tadına vardığınızda gelecek doğum günlerinizin daha da anlamlı geçecegini bilmenizi ister ve bunu temenni ederim. Hayatınız hep güzellikler ve iyikiler ile dolsun. Kaleminize sağlık 😊🦋💐
Çok teşekkür ederim 🌼🍓