2023 9. kitabı
" Sakin olmak zorundaydım. İnsanlar ne yaptıklarından, bana ne hissettirdiklerinden habersizlerdi. Onlar için yalnızca bir bedendim, içimde yaşadıklarımı göremiyorlardı. Cümlelerinin karşılarındaki insana neler hissettirebileceğinden haberleri bile yoktu. Yalnızca birkaç kelime yazarak karşılarında ki insana neler yapabileceklerini bilmiyorlardı. Ya da ben bilmediklerine inanmak istiyordum..." No.26 kitabının ikincisi olan Daire 7 kitabı. Yani ne diyeceğimi bilemiyorum. açıkçası ilk kitap olan No.26 benim için çok özel çok güzel bir kitaptı. Hani daire 7 kötü değil ama bence olmamıştı. No.26 tek kitap olarak kalmalıydı. Tabi bu benim düşüncem. Kitap da sosyal medyanın insan hayatına etkisi tüm gerçeğiyle verilmişti. Sosyal medya basit bir uygulama gibi gelse de gerçekten insan hayatına etkisi çok büyük. İlk okuduğum andan itibaren Naz'ın kötü biri olduğunu fark etmiştim. ve sosyal medyada Naz'ın hayranlarının Mine ve Efe için yazdıkları çok kötüydü. Mine için bu kitap da çok üzüldüm. Tam Efe ile evlendi artık mutlu derken yaşadıkları çok üzücüydü. Neyse ki Efe onun hep yanındaydı. Kitabı okurken şunu da anlıyoruz ki Efe'nin Mine ye olan aşkı gerçekten saf ve temiz. NOT: Efe gerçek değildir. Diğer tüm harika seven kitap erkek karakterleri gibi.
İnceleme
Daire 7Beyza Alkoç · İndigo Kitap · 20223,964 okunma