2023 9. kitabı
Okunma: 23 Mart 2023 17:19
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki kitap gerçekten yüksek konsantrasyon gerektiren bir kitap. Ben başlarda pek odaklanamadığım için hem anlamada eksiklerim olmuştu, kitaba dahil olmamıştım hem de içine çekmemişti, bir tık zorla okumuştum. Tabii bir süre sonra sarmaya başladı, kitabın içine girdiğimi hissettim. O yüzden kafanız doluysa, odaklanamayacağınızı hissediyorsaniz başlama tarihini biraz geciktirin derim. Ana karakterimiz avcılıkla ilgileniyor ve geçmişte de kendini, vücudunu ciddi bir eğitime tabi tutmuş. Ayrıca adrenalin de seviyor. Spoilersız nasıl anlatabilirim emin değilim ama bir gün büyük adam denen ve yönetimde söz sahibi birine suikast düzenliyor ancak işlerin ters gitmesiyle karşı tarafın ellerine geçip işkenceye uğrar. Hatta öyle ki bir ara uçurumdan bile atmışlardı, bir şekilde hayatta kalmayı başardı. Bunların ellerinden kurtulduktan sonra bir kovalamaca başlıyor ve kendi ülkesinden ve de halktan bile korunmak gizlenmek zorunda kalıyor. Kitap kabaca bu kovalamacayı anlatıyor. Olayların yer yer hızlı gidişatı beni yorsa da düşük beklentiyle gayet tatmin edebilecek bir kitap. Sona kadar 6 vermeyi düşünüyordum fakat finaliyle en azından 7'yi hak ettiğini düşündüm. Keyifli okumalar:)
İnceleme
Sıfır TeorisiGeoffrey Household · Olimpos Yayınları · 2020121 okunma