Kılavuzun Pusulası
2023 13. kitabı
Öncelikle hepinize selamlar. Hayatımızda bizi başarıya, amaca, emeğe sevk eden hep bir pusula oldu. Bu çoğu zaman kitaplarda kendimizi başkasıyla empati kurarak ilişkilendirmek oldu kimi zaman acının rengini paylaşmak ve sevgiyi yaymak oldu. Gelelim kitaba. Değerli Edebiyatsever Hocamız Yazar Oğuz Yılmaz bu eserinde Orkun'un başından geçen olaylarını hem anlatmış hem bilginin peşinde koşmayı ve gizemin perde arkasında saklanan olayları gün yüzüne çıkartıyor. Hayalet misali evde olan ve buna kılavuzun Pusulası adını verdiği kitaba ulaşmak için birbirinden ilginç gördüğü rüyalar ve kabuslarla çileli bir hayat geçiren Orkun bu kitabı bulmak için her şeyiyle mücadele ediyor. Yeri geldiğinde vazgeçiyor ama ertesi gün olduğunda daha bir azimle bu rüyayı bir daha görmemek için tek çare bu eseri bulmaktan geçtiğini diyor ve hazırlığını yapıp uzun uğraşlar sonucunda kitabı buluyor. Geriye yorgun bir beden, hasta bir ruh hali çıkıyor ama Orkun kitabı bulma sevinciyle kendini yeniden keşfediyor. Sözü fazla uzatmadan Kılavuzun Pusulası kitabını herkese tavsiye ediyorum. Yüreği şenliğe davet misali ömrümüze kazınan bu gibi nice eserleri hem okuyalım hem okutalım. Yazarımızı canı gönülden kutluyorum. Daha nice kitaplara Oğuz Hoca..
Kılavuzun PusulasıOğuz Yılmaz · Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık · 2022310 okunma
1 +1'leme