Güncelleme vakti!
Güncelleme vakti! kitap fiyatlarının artması sebebiyle kullandığım pdf kanallarını ve siteleri sizinle paylaşmak istedim sizde yorumlarda kanal paylaşımı yapabilirsiniz:).. Telegram kanalları web.telegram.org/z/#-1176839029 web.telegram.org/z/#-1493908655 web.telegram.org/z/#-1242537284 web.telegram.org/z/#-1204857503 web.telegram.org/z/#-1188542220 web.telegram.org/z/#-1413506701 kitap siteleri: AltKitap Google Kitaplar/Apple Kitaplar onlinekitapoku.com kobo Scribd Amazon Kindle gazete ve çocuk kitabı: Barnes & Noble tarafından NOOK çoğu çizgi roman : Moon+ Reader Dergi: t.me/KarikaturMizahK... t.me/teledergi sohbet: t.me/binbirkitaps t.me/kitapotag yabancı dil: site oxfordlearnersbookshelf.com ( Celal ) librarygenesis.net scribd.com kanal: OpenCulture The National Academies Press Project Gutenberg Internet Archive *sizin önerdikleriniz: ( Ece ) hepimizokuyalim.blogspot.com/search?updated-... pdfoku.net ( @hus_is ) tr.booksc.org ( @syh_byz ) e-kitap.site ( Sıla ) t.me/Sebbiaruz (Niloyanın Tosbiği ) t.me/Sebbiaruz (Kirari ) kitapindi.com (rara avis) Z library (@Munzevi1_ ) t.me/KekikKitap t.me/Cinciva (@deadroses ) t.me/kitaptefani ( @ruhurevana ) t.me/pdfepubkitap hattusa.co ( Pero ) t.me/istekkitaplar (@_gulbeseker__ ) t.me/epubpdfkitapa t.me/+nBgqHWXllFkwNDJk ( @Umutcan1550 ) t.me/RomaHikayeBilim... t.me/+QEuhbhaEG_phYjhk t.me/kitaparsivleri t.me/e_kutuphanem Hepinize teşekkür ederim.:)
1K
··3 alıntı·
2 +1'leme
Mir.az burdada baya kitaplar var ( indirmek için profil oluşdurmak lazım)
Teşekkür ederim🔅
Kaydedildi. Emeğine sağlık. İsteyen çok oluyor, ben alışamadım ama.
Güncel olarak kullandığım siteler ve telegram kanallarını paylaşacağım şimdi. Umarım işinize yarar. 🤍😊 Site (Türkçe): kitapindi.com hattusa.co hepimizokuyalim.blogspot.com/search?updated-... pdfoku.net avarebedevi.blogspot.com/2018/03/e-kitap... Site (İngilizce): jn7.net/packt-publishin... (genellikle kodlama kitapları var) ebookhunter.net oceanofpdf.com (vpn kullanmanız gerek) pdfdrive.com (vpn kullanmanız gerek) m.vk.com/feed (bir çok İngilizce kitabı buradan bulabilirsiniz yazar adı ya da kitap adını search -> post kısmından arayabilirsiniz) Telegram Kanalları t.me/ekitaparsivcileri t.me/kitapseverokuma... t.me/ekitap_alinti_p... t.me/cinciva/6253 t.me/+SIJaPpsZ4303ZGY0 t.me/epubpdfkitaparsivi t.me/KekikKitap t.me/RomahikayeBilim... Bazı telegram kanalları bağlantısını özel yapmışlar açılmayanlar olabilir daha bir bu kadarını daha bu yüzden ekleyemedim.
Teşekkür ederim🔅🔅
Telegram kanalları bunları kullanıyorum t.me/Cinciva t.me/Ekitap_oku t.me/ekitabs Site olaraksa bu ikisi çok iyi :) pdfdrive.com kitapindi.com
Teşekkür ederim 🔆