Amacı olmayan hayat yaşanmaya değer miydi?
2023 26. kitabı
Okunma: 31 Mart 2023 22:33
"Sorgulanmayan hayat yaşanmaya değmez" demiş Sokrates. İnsan yaşadığı hayatı ve bu hayatın değerlerini sorgulamalı, düşünmelidir. Düşünen insan görünenin ötesini görmeyi bilendir, sorguladığın her değer seni sana yaklaştırır. İşte sizi sorgulamaya itecek kitaplardan biri... Hani bazı kitaplar vardır sizinle bütünleşir. Bir parçanız olduğunu hisseder ve bittiğinde hüzünlenirsiniz. İşte bu da o kitaplardan oldu benim için. Arayış içinde iken kaybolmak, hiç olmak, hiçlikte kendini bulmak... Umay, kalp yaram.. Sevgisizlikte çırpınan, rüya ve gerçeklikte kaybolan kadın. Kendini arayan fakat en başından kaybolmuş ruhun aynası. Gerek İç çatışmaları gerek ruhsal buhranları ile psikolojik analize açık karakter. Anlam arayışı, varlığı sorgulama yönü ile damakta felsefik tat bırakan nefis bir roman. Her kitabın kişide bıraktığı iz farklıdır. Sizi ruhani yolculuğa çıkaracak, yer yer varlığınıza ayna tutacak bu kıymetli eseri tatmanızı şiddetle tavsiye ederim. Beklentimin çok üzerinde, ustaca işlenmiş kelime cambazlığı ve kurgusu ile okuyucuya açık kapı bırakan nadide kıymette bir eser. Bu açık kapılardan geçerken sizi zorlayacak, hüzünlendirecek ve sizin arayışınızı size sorgulatacaktır. Sorgulamaya hazırmısın? O halde okumaya başla... Tüm okurlara kendine çıkacağı yolda iyi yolculuklar diliyorum :) Son olarak bu kıymetli eseri yazan genç yazarımız Fethi KorkmazFethi Korkmaz a teşekkür eder ve ikinci kitabını heyecanla bekleyeceğimi belirtmek isterim. Kalemine, yüreğine, emeğine sağlık... Ayrıca; Bu kitabı kıymetlendiren diğer bir gelişme de bana hediye edilmiş olması. Kıymetli arkadaşım UmutUmut vasıtası ile çıktığım bu yolculuktan büyük keyif aldım. İyiki varsın güzel adam bu değerli hediye için tekrar teşekkür ederim.
Edebiyat & Roman
ArayışFethi Korkmaz · Fihrist Kitap · 2022359 okunma
2.919 Gösterim
Dilan'cım henüz kitabı okumadığım için incelemenin üst kısmını okuyamadım. Eminim ki yine kalemini konuşturmuşsundur. Hediyeleşmek güzel bir sünnettir. Üstelik sen gibi kıymetli bir dost ile olunca manası artıyor kesinlikle... Ne demek rica ederim, sen de iyi ki varsın 🎈🌸
☆ Mavi️ ☆
Özet yapmadım rahatlıkla okuyabilirsin spoiler yok başlık dışında :) teşekkür ederim var ol 🙏
Bu yorum görüntülenemiyor