2023 22. kitabı
@aslihangungorzeybek Bir düş kapanı dövmesinin getirdiği yerdeyiz.İnatçı,tuttuğunu koparan,sevgisi ile ayaklarin altına aldığı tüm kötülüklerin resimlenmis haliydi Bergüzar.Taa ki kalbini Buzlar Kral Alparslana kaptırana kadar.Bakışları,sert duruşu ile korku salan adam şimdi bir düş kapağına köle olmuştu.Kötü bir kaza yine ikisini ayrı düşürmüştür.İç hesaplaşma yaşamaları için ayrı geçen zaman yine sevgileri ve Sadullah Yalın sayesinde geride kalmıştı.Hayatlarini etkileyen zaman kaybettiren kazanın onlara getirdiği supriz ise gün yüzüne çıkmış artık mutluluğa adım atmışlar her şey unutulmaya başlanmıştı.Bergüzar'in gerçek bildigi ama gerçek olmadığı ortaya çıkan bir çok olayın varlığı gücünden hiç bir şey kaybetmemiş olması ailem yok derken geniş bir aileye sahip oluşunun mutluluğunu yaşarken buzlar kralı artık pamuk kral olmuştu. Ta ki Eren Açıktan intikam için geri dönene kadar zifiri karanlıkta giden araba ve arabanın içinde 2 kişi hayatını etkileyecek olduğu bilseydi binermiydin o arabaya Alparslan Yalın.Sevdigine uzanan dili kesti ama facia gibi olan kaza da ağır yaralı çıktı.Sadece yaşıyor dediler.Tabi yaşamak sayilirsa uyandığında hayatının hiç de bıraktığı gibi olmadığını fark etmesi çok zamanını aldı.Asil bundan sonra başlıyordu yaşama mücadelesi.Yalin,Karacan aileleri bakalım bunun altindan nasıl kalkacaklar.Sımsıki olan aile bağları her şeyden birbirlerinin gözünün içine bakmaları bununla da başa çıkabilecek mi? Sağlam bir birey olabilmek için sevgini,dostluk,dürüstlük ile kuşatmak gerektiğini her satırda sonuna kadar hissediyorsunuz. Çok keyif aldığım aldığım keyif ile her satırında muhteşem bir doyuma ulaştığım gerçeğini söylemeden geçemeyeceğim.
2023 Okuma Raporları
Esmerim - AbreAslıhan Güngör · Müptela Yayınları · 202263 okunma