·367 syf.····Okunma: 04 Nisan 2023 08:05 It Ends With Us'taki olay örgüsünü bilmeyen yoktur sanırım. Kitabı en son ben okumuş bile olabilirim. Daha doğrusu okumadım, bu kitabı Storytel'den dinleyerek bitirdim
Okumayanlar için kitapta istismar var ama güzelleme yok tabii. Hatta istismara uğrayan karakterimiz kitabın sonunda beni mutlu eden bir karar veriyor bu konuyla alakalı
Ana karakterimiz Lily, babasının annesine uyguladığı şiddete tanık olarak büyüyen bir kız. Ne yazık ki hayatının ilerleyen döneminde babasından değil ama kıymet verdiği adamdan kendisi de benzer bir şiddet görüyor
Kitabın işleyişi bence güzeldi. Çok detayla okuru sıkmadan, araya olaylar ekleyerek konuyu çok güzel yansıtmış yazar
Sesli kitap olarak dinlediğim için tamamen kitabı içine giremedim ama kitabı sevdim. Eğer dram kitaplarından hoşlanıyorsanız, kitaplarda cinsellik sizi rahatsız etmiyorsa ve istismara ya da şiddete yönelik travmanız yoksa bu kitap size uygun olabilir
Bu arada kitabın sonunu ben sevdim ama ikinci kitabı okumayı düşünmüyorum. İkinci kitabı okuyacak kadar hem karakterlere bağlanmadım hem de yazarın kaleminden anladığım kadarıyla ikinci kitap benim kafamdaki mutlu sonu bozabilir
Çokça sevgiler!