2023 12. kitabı
Okunma: 06 Nisan 2023 18:51
Sizleri bilindik bir hikayeye davet ediyorum. 2013 yılında hayatımıza giren "Shingeki no Kyojin" i bir şekilde ya izledik ya da duyduk. Dışarıda koskoca bir dünya var ama insanlık surlar içinde kalmak zorunda. Dış duvar ardına ve de özgürlüğe karşı atılan her adım kopuk uzuvlar ve ölümden daha beter bir sonun yaraları ile hırpalanmış yüzler olarak geri dönüyor. Şimdi bu bilindik hikayeyi alın. Bu seferki surlar metalden ve tüm gezegeni çepeçevre sarıyor. Bu sefer düşmanlar devler değil de haklarında hiçbir şey bilmediğimiz uzaylılar. Bu sefer Eren'in annesi değil de Spensa'nın babası ölüyor. Muazzam değil mi? Brandon Sanderson'ın tarzına oldukça aşinayım. Yine de okuduğum her kitapta şaşırmamak -ne mutlu bana ki- mümkün değil. Olaylarla hiçbir ilgisi yokmuş gibi gözüken "Doomslug" yani insan seslerini taklit eden ne olduğu belirsiz bir sümüklüböcek bile okura birçok seçeneğin anahtarını sunuyor ki bence ilerleyen kitaplarda ışınlanmanın anahtarı olacak kendileri. Korkunç kapak tasarımına inat yüksek kalite bir bilim kurgu serisinin ilk kitabı için teşekkürler Brandon. Not: Araştırdığım kadarıyla seri dört ana ve üç ara kitaptan oluşuyor. Umarım çok ama çok daha uzundur. Not: Sevgili M-bot, senin bölümlerin bir okur olarak gökten yağan ölüm esnasında yüzde beliren tebessüme eş değerdir. Teşekkürler geveze uzay gemisi. Okuduğunuz için teşekkürler. Brandon Sanderson
Bilim-Kurgu
SkywardBrandon Sanderson · Dex Yayınevi · 2020158 okunma
Merhaba öncelikle incelemene bayıldığımı söylemeliyim, emeğine sağlık🙋🏻‍♀️ Sana bir şey danışmak istiyorum. Ben Brandon Sanderson'dan sadece İsimsiz'in Çocukları'nı okumuştum. Ancak kurgusu kısa ve çok hızlı işlenmişti. Bana yazara tekrar başlamak için hangi kitabını tavsiye edersin?
toprak aziz ot
•İpek• 😊😊 madem elimde dağıttıkça artan bir hazine mevcut tabii ki dağıtacağım