2023 1. kitabı
Okunma: 11 Nisan 2023 11:38
Adada Bir Katil Arayışı: On Küçük Zenci'nin Şaşırtıcı Sonu İçin Sayfaları Çevirin" (Okumayı Bitirdikten sonra bir süre bakıştığım kitaplar arasına giren roman ) On Küçük Zenci, beni okudukça içine çeken, heyecanlandıran ve meraklandıran bir polisiye roman. Agatha Christie'nin ustalığıyla işlenen karakterler, gizemli olaylar ve ölüm tehditleri ile dolu bir adada geçen hikaye, okuyucuyu nefesini tutarak ve heyecanla sayfaları çevirerek okumaya davet ediyor. Kitapta, adada bulunan 10 kişi için hazırlanmış ölüm tehditleri, okuyucuyu adeta kilitli bir odaya hapsediyor. Christie, karakterleri arasındaki gerilimi ustaca işleyerek, okuyucunun her bir karakteri şüpheli görmesine neden oluyor. Kimin katil olduğu ise kitabın sonuna kadar belirsiz kalmaya devam ediyor. Ayrıca, kitapta anlatılan adanın izole olması, karakterlerin birbirlerinden kopukluğu ve aralarındaki geçmiş olaylar da kitaba ayrı bir gizem katıyor. Her karakterin geçmişi ve sırları, olayların seyrini değiştirebilecek ipuçları barındırıyor. Christie, dil ve anlatımıyla da okuyucunun dikkatini kitaptan uzaklaştırmıyor. Basit ve akıcı bir dil kullanarak, hikayenin akışını hiç kesintiye uğratmadan sürdürüyor. Sonuç olarak, On Küçük Zenci, benim için gizem, gerilim ve entrikanın harmanlandığı mükemmel bir polisiye roman. Bu kitapla kendinizi adanın sırlarını keşfetmek için büyülü bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Agatha ChristieAgatha Christie
2022 Okuma Raporları
On Küçük ZenciAgatha Christie · Altın Kitaplar · 200643,5bin okunma