HİSLERİMİ NASIL ANLATSAM BİLEMİYORUM
2023 7. kitabı
Okunma: 15 Nisan 2023 17:22
Kitap hakkında hislerimi nasıl anlatsam bilemiyorum. Elime aldığım ilk andan son ana kadar ara vermeden devam etmek istediğim o kadar sürükleyici bir aşk romanıydı ki şaşırdım. Kitap 5 kız çocuğu olan bir ailenin yanlarına zengin bir beyefendinin komşu olması ile başlıyor. Kızların anneleri görgüsüz, eğitimsiz bir kadın. Kızlarının iyi ve mümkünse zengin bir evlilik yapmalarını istediği için eşini komşuları ile tanışması için ikna ediyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Ben türü sadece aşk ve ilişkiler olan bir kitabı okumak istemeyeceğimi sevmeyeceğimi düşünürdüm. Bu kitap anlatımıyla, yaşanan olaylarla ve ana karakter Elizabeth ve Mr. Darcy'nin kimyası ile beni büyüledi. Kızların her birinin farklı tabiatı ve anlatımı çok hoştu. Karakterlerini ve olayı unutamayacağım bir roman olarak aklıma yer edeceğine eminim. Birkaç yıl geçtikten sonra tekrar okuyacağım. Koşarak filmini izlemeye gidiyorum ama lütfen önce kitabı okuyun.
Gurur ve ÖnyargıJane Austen · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 202598bin okunma