2017 2. kitabı
Okunma: 22 Mayıs 2017 20:00
Classic Rock ve Kahve eşliğinde, kahve olmadığında çay eşliğinde okudum. Çünkü onlarsız okuyamazsınız bu kitabı.. (Belkide okursunuz ama tadını nasıl alırsınız bilmiyorum.) Patti'nin Çoluk Çocuk kitabını bitirdikten hemen sonra, M Treni ile çıktığım yolculuk yine çok güzeldi. Patti'nin yaşadığı hayat, yaptıkları, sevdikleri, istedikleri.. Bir çok şey çok yakındı. Kitabı yaşayarak okudum. "Oğlan büyüdü, kız benden uzun, kötü bir rüyadan dolayı ağlıyor. Lütfen sonsuza dek kalın diyorum tanıdığım şeylere. Gitmeyin. Büyümeyin." -Patti Smith Patti alışkanlık yapıyor.. Onunla gezip, onunla yaşıyorsunuz. Onunla trene binip, uzun seyahatlere çıkıyorsunuz.. Hep yazsın istiyorsunuz.. Diğer kitapların gibi, bu güzel kitap içinde teşekkürler Patti. İyi okumalar..
M TreniPatti Smith · Domingo Yayınevi · 2015577 okunma
1.246 Gösterim
Aynen ilk üye olduğum zamanlar ben de eskiden okuduğum her kitaba 4-5 satırlık incelemeler ekleyip duruyodum yazmış olmak için yazıyodum da sonradan çeki düzen verdim kendime(: Çoluk Çocuk’u okuduktan sonra Patti’nin canlı performanslarından birkaçını izlemiştim youtubeda tüylerim diken diken olmuştu. Çok güçlü bi sesi var. Benim de okuduğum en harika kitaplardan biridir gerçekten. M treni’ni de ilk fırsatta edinip okuycam
Çoluk Çocuk beni çok etkilemişti. Onunla ilgili de bir inceleme yazmış olun isterdim. İkisini kıyaslarsak hangisini daha çok beğendiniz peki?
Murat Ç
Bunlar kısa görüşler. İkisine de inceleme yapmadım denebilir. Yeniden inceleme yapacağım. İlk üyelik zamanları herkesin böyle oluyor sanırım. :) Çoluk Çocuk bambaşka bir evren. Onun yanında M Treni hafif kalıyor. Çoluk Çocuk tekrar tekrar okuyabileceğim nadir kitaplardandır. Patti hayatı anlatıyor bizde onunla birlikte yaşıyoruz. M Treni tam bu eksende ilerliyor. Aynı tadı Karl Ove'da da alıyorum mesela.