Leonardo
2023 7. kitabı
Son zamanlarda sıkça karşıma çıkan ve her okuduğum yorumda bende okumalıyım dedirten Leonardo kitabını sonunda okudum. Açıkçası öyle güzel yorumlardan sonra beklentim hayli yüksekti. Leonardo ile tanışacağım için pek bir heyecanlıydım. Dedim şu karizmatik, yakışıklı Leonardo'yu birde ben tanıyayım. Ahh Leonardo sen beni çok yanılttın. Sen bildiğin odun çıktın. Madem Alesssandıra'yı sende bu kadar seviyordun insan hiç mi belli etmez? Alesssandıra adım atmasa sen biraz zor açılırdın. Neyse ki sonunda aklın başına geldi. Kitapta öyle aşk cümleleri havada uçuşmuyor. Leonardo gibi bir adamdan beklenmez zaten. Her türlü engeli aşacak güçlü sevgileri vardı. Kitap kolay okunuyor ve akıcı bir şekilde yazılmış. Okurken sizi yormuyor. Beklentimi karşıladı mı? Hayır maalesef beklediğim gibi beni etkilemedi. Sanki bir şeyler eksik gibiydi. Tabii bu yazdıklarım yanlış anlaşılmasın. Hiç sevmedim demiyorum. Daha farklı olabilirdi dediğim yerler vardı. Yine de okuması keyifliydi.
LeonardoSeda Meydan · Theseus · 202241 okunma
Leo, dedik bağrımıza bastık diyemeyeceğim çok istedik ama olmadı 🤣 bi ısınamadık kendisi ile🤭🤣