2023 54. kitabı
Okunma: 22 Nisan 2023 00:32
çok güzel bir kitaptı. rs'ye girer gibi olduğumdan başlarda kitabı okumak oldukça zorluydu benim için ama ilerledikçe beni içine çekti. okudukça çok sevdim. derin konulara sahip olan ve içimizin burkulmasına neden olan olayları içeren bir kitap. yazarın OKB rahatsızlığını güzel ele aldığını düşünüyorum Sam'in yaşadıklarını kendi içimde hissettim. fazlasıyla zor bir hastalık ve Sam'in düşünceleri, yaptıkları güzel işlenmiş. ben olacakları tahmin etmiştim açıkçası ve başından beri bunun olmasını bekliyordum. açıklama yapılması da taşların iyice yerine oturmasını sağlıyor. çok üzücü, yıkıcı bir şey ama Sam'in de söylediği gibi her şeye rağmen güzeldi o ikiliyi okumak. Şairin Köşesi ve içinde barındırdığı insanlar da çok güzeldi... hepimize duygularımızı dile getirmenin önemini anlatan bir yerdi. takıntı, anksiyete ve zorbalık konularına değinen ve yazarın başarılı bir şekilde satırlara dökmüş olduğu bir hikâye. sadece sonunun daha farklı olmasını isterdim bana son gibi hissettirmedi hiç ve daha farklı bir şeyler bekliyordum. AJ ve diğerlerini okumak çok hoştu. arkadaşlıkları, tüm o şiirler ve farklı acılar yaşasalar bile ortak bir yerde buluşmaları çok güzeldi. okuyan herkese bir şeyler katabilecek bir kitap, öneririm.♡
Şiirimin Her KelimesiTamara Ireland Stone · Pegasus Yayınları · 20201,293 okunma
Merhaba kitapta cinsel içerik var mı
gizem
merhaba, yok.
Yaa yorumunuz çok güzel olmuş elinize sağlık 😍😍Kitabın güzel olduğuna eminim çünkü her şeyden önce hayattaki bir gerçekliği anlatıyor 🥺. Bende OKB'liyim ve bunun hakkında bir kitap yazıyorum. İnşallah birgün benim kitabım hakkında da böyle şeyler söylerler. 🥺
gizem
çok teşekkür ederim🤍 umarım kitabın iyi yerlere gelir okuyucun bol olsun🌼