Yeni şiirim eleştiriye açığım :)
Vazgeçmek de bir umuttur bazen.. Ben şimdi hangi cümlenin eteğine sarılıp anlatayım ki derdimi? Dilimin ucunda intihar ederken kelimeler.. Yanık bir türkü gibi işlenmiş içime yalnızlık. Dört tarafım duvar, dört tarafım yokluk.. Diğer yarısını özleyen yırtık bir fotoğraf gibiyim, Bir yanım eksik aynaların sessizliğinde.. Uzaklardan bir anıyı hatırlatır bir şarkı. Susmanın bedeli vazgeçmektir der gibi.. Vazgeçmek de bir umuttur bazen.. Bir hatıranın yarım bıraktığı tatlı bir acı gibi.. Yitik bir zamanın ardındayım şimdi, Saatler çalmak istemiyor yitirmiş zamanları.. Karanlıklar yerini bırakırken çaresizliğe, Tek ümidim bir şiirde bin anlam aramaktı.. Yalın
Şiir
3.181 Gösterim
Çok iyi olmuş. Eline sağlık
Teşekkür ederim :)
Başarılı
Teşekkür ederim:)
Devam👏🏻👏🏻👏🏻
Şiiriniz genel olarak çok güzel ama birkaç küçük eleştiride bulunmak istiyorum. Mesela bir dizede bir durumdan bahsediyorsunuz, örn " dilimin ucunda intihar eden kelimeler " kısmından sonra bunu açmazınızı, yalnızlık kısmına hemen geçmemenizi istedim okurken. Çünkü bir ağırlığı olan bir cümle. Ve böyle ağır cümleleri arka arkaya kullanmak genel uyumu bozmasada düşünce uyumunu biraz zedeliyor diye düşünüyorum. Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir. Mesela şükrü erbaşın şiirlerinde bu uyumu görebilirsiniz. O da çok ağır cümleler kullanır ama sonrasında bunu hafifletir ve açar. Şiiriniz bence çok güzel. Yazmaya devam etmelisiniz kesinlikle.
Yalın
Çok teşekkür ederim bu değerli yorumunuzu dikkate alacağım şükrü erbaş'ı örnek vermeniz beni daha da gururlandırdı tekrardan teşekkür ederim 😌🌼
İmgeler yerinde, tebrik ediyorum. Dâim olsun..
Yalın
Edebiyat okuyorum en hassas noktam teşekkür ederim 😅
Gayet güzel olmuş. Yüreği güzel şiiri güzel arkadaşım..😊✨
Çok teşekkür ederim arkadaşım😌🌸
Güzel olmuş emeğine sağlık 😊👌