Kuma
2023 7. kitabı
Okunma: 01 Mayıs 2023 23:51
Evet Kuma III Kitap yazarlarına teşekkür ediyorum öncelikle emek verip farklı bir o kadar da gercek bir hayata bizi götürdükleri için. Okurken zaman zaman üzülüp zaman zaman heyecana kapıldım bir dizi izler gibi hep devamını merak ederek okudum. Bir hayli sürükleyici olan 3 seriden oluşan kitapları bitirdikten sonra diğer okuyuculara ön görüş olur diyede yorumumu katmak istedim. Özellikle bu kitabın bir dizi olmasını çok istedim okurken. Kitapta yazım hataları mevcuttu çok fazla olmamakla beraber can sıkıcı da değildi. Genel olarak güzel bulduğum seriye olumsuz bir eleştiri yaparsan bu ne olurdu diye sorsalar okura iki kadınlı ilişkilerin de güzel olabileceği izlenimi veriyor olmasıydı derdim kitapta bir mecburiyetten ötürü acı çeke çeke de olsa iki kadın bir adamla yetinmeye çalışmış bu günümüz okurlarına umarım kötüyü çağrıştırmaz aksine çok kötü bir durum çok acı bir durum mesajını verir. Kısaca okurken keyif aldım yazarların anlatımını sürükleyici bir dil kullanmalarını begendim. Tavsiye edebileceğim bir seri. İyi okumalar dilerim.
İnceleme
Kuma IIIŞehnaz Haşimoğlu · Dokuz Yayınları · 2018611 okunma