#okudumyorumluyorum #ulaşılmaz
Puan 10/10
Herkese merhabalar...
Sizlere kalemini sevdiğim ilk kitabından bu yana severek okuduğum yazarımızın son kitabı ile geldim.
Kitaba başladım içimde bir heyecan vardı.
Gerçekten de öyle bir heyecan ile okudum.
Acaba ne oldu? ne olacak? Neden oldu? derken bir de baktım ki kitap bitmiş.
İtiraf etmeliyim ki ben başka bir şey beklerken bambaşka bir şey ile bağladı yazarımız.
Kitabı elime alır almaz hatta yazarımız paylaşım yapınca görür görmez kapağı dikkatimi çekmişti.
Neden böyle bir kapak seçilmiş acaba ne anlamı var derken okuyunca ise bundan iyi bir seçim olamazdı demekten kendimi alıkoyamadım.
İnci ve Tunç...
İnci adı gibi değerli ve sevdiğine de değer veren onu el üstünde tutan bir genç kadındır.
Her ne kadar sevmek ve sevilmek için pır pır atan kalbi olsa da o yaşa kadar hiçbir ilişkisi olmamıştır.
Tunç insanlar adının anlamını taşır ya o da kendine br kalkan örmüş etrafında elde edemeyeceği kadın yokken ufak tefek ilişkiler dışında kendini kadınlardan uzak tutmuştur.
Ama bunun elbette bir sebebi vardır.
İnci ve Tunç ise ortak arkadaş grubunun olduğu bir yerde denk gelirler.
İnci Tunç'u görür görmez onun çekim alanına girer.
Ortak arkadaşları Gül ile de bunu konuşur.
Onu görür görmez etkilendiğini anlayan Gül her ikisi için de mutlu olmalarını istediğinden aralarını yapmak ister.
Önce İnci kendi yöntemlerini denemek ister ama bu konu da malesef iyi değildir.
Gül ise ona Tunç'u tanıdığını ve sabırlı olmasını söyler.
(Sanırım herkese Gül gibi bir arkadaş gerekiyor. Hatta her ne kadar ana karakter Tunç ve İnci olsa da ben olayları ve gidişatı hep Gül etrafında buldum. Gülün ayrı hikayesi de gelir inşallah )
Tunç' a İnci de tanıdık gelen bir şeyler vardır ama bir türlü anlayamaz onu kendi belirsiz dünyasına ise almak istemez.
Ama aşk elbette ki bir kapı ufak bir çatlak bulup sızar.
Onlar için ise bu çok eskiye dayanan bir hikaye olduğu için sadece hatırlatmaları gerekir.
Zaten gerisi elbet gelir...
Daha fazla anlatamam.
Anlatmak isterim de olabilemez.
Anlatım sonuca bağlama ve kurgu olarak yazarın en sevdiğim ve ayrı bir heyecan ile okuduğum kitabı olduğunu da diğer kitaplarına haksızlık olmadan söyelemek isterim.
Ama tabi ki hepsi ayrı değer ve katagori ama ama ama ben aşk işin içine ve kurguya daha fazla işlenince daha çok seviyorum.
Ne yapayım ben böyleyim.