···Okunma: 05 Mayıs 2023 01:48 bir çocuğun en çok ihtiyaç duyduğu şey anne ve baba sevgisidir. onların göstereceği ufacık bir ilgi kırıntısına bile muhtacızdır. tüm bunlardan eksik büyüğüdüğümüzde ise bir yanımız hep buruk kalır, yokluğunu dâima hissederiz. bu kitap Lily'ye en çok üzüldüğüm ve daha fazla empati kurduğum kitap olabilir. dört kardeşin arasında ilgisiz, sevgisiz büyüyen tek kişi oydu ve bağımlılığının oluşmasında bunun da etkisi olduğunu görüyoruz, onu nelerin buna ittiğini. yine de her şeye rağmen çabası takdir edilesi. aynı şekilde Lo da. ikisi de bağımlılıklarıyla iyi başa çıktı ve birbirlerini kendi bağımlılıklarından daha fazla sevdiklerinin farkına vardılar. bu kitapta Lo'nun da kendisiyle tanışmasını okuyoruz. içki içmiyorken ve ayık kafadayken aslında daha farklı biri olduğunu birlikte keşfediyoruz ve bu gerçekten çok güzeldi. kitabın sonunda yaptıklarından gurur duydum. güzel, akıp giden bir kitaptı. basit diliyle sizi yormadan hızlıca okumanızı sağlıyor sadece uzun olduğundan dolayı sıkıldığım yerler oldu ama her şey iyi bir şekilde toparlanıp sonuca bağlandı.