Spoiler İçerebilir
·218 syf.·
2023 19. kitabı
Tüm kitap severlere merhabalar Kılavuzun Pusulası Kılavuzun Pusulası ile tamamen tesadüf (tevafuk :) ) üzere tanıştım . Oğuz Yılmaz Hocam'ın kaleminden yazılan bu şahane eserle karşılaştığım ,okuduğum ve tanıştığım için öncelikle çok mutlu olduğumu söylemek ve Oğuz Yılmaz Hocam'ı çok tebrik etmek istiyorum . . İmzalı almak büyük şeref ayrıca Kılavuzun Pusulası kitabı zengin içeriği , anlatımı olay örgüsüyle sizi tamamen içine çekecek olan yazım diliyle , elinizden bırakmadan okuyacağınıza garanti verebilirim . Kitabın içeriğinden söz edecek olursam eğer, Orkun karakterinin Anadolu'nun sakin ve güzel bir şehrine gelip üniversite okumasıyla başlıyor. Hiç bilmediği olaylar silsilesinin de başlamasına vesile olacak olan okuma macerası onu değişik yerlere götürüp , gizemli sayılacak durumların da ortasına atacaktır. Karşılaştığı , tanıştığı şans eseri karşısına çıkan insanların hayatını ne derece etkilediğini ve değiştirdiğini yaşayarak görecek olan Orkun , Anadolu ya ayak bastıktan sonra ilk olarak ihaneti tadacak ve bu ihanetin acısı ile boğuştuğu sırada gizemli rüyalarda dolaşarak hem kendi benliğinin hemde kayıp olan bir Kitabın peşine düşecektir. Kaşgarlı Mahmut un bir eseri bir çok insanın hayatının birleşmesine sebep olur mu demeyin . Oluyor . ☆ Faysal karakterimiz bu devrede sahneye çıkıp , tüm doğallığı ve saflığı İle Orkun'a yoldaş oluyor . ♡Bu ikilinin diyalogları okurken çok keyif aldığım yerlerdendi kesinlikle Daha sonrasında gelen güzel Tomris . Ahhh Tomris diyesim var okuyunca göreceksiniz ki , böyle bir karakterin varlığının mutluluk ,yokluğunun burukluk bıraktığı o kısa anlar da duygularını yoğun yaşayan Orkun , bir sevdanın ateşine düşecektir . Gerçekten düştüğü bu ateş onu derin derin içten yanmasına sebep olacaktır .Sencer, Tomris , Faysal,Seyfo dayı ve köpeğimiz Yolcu daha bir çok yürek bir araya gelecektir Bulunması gereken bir kitap Ve birleşen gönüller. . . ♡♡♡ *Dostluk nasıl bir şey Sencerle tadacak , *Aşk sevgi nasıl bir duygu Tomris ile görecek , *Saf arkadaşlık nedir Faysal ile yaşayacağız. *İhaneti yapanların en yakınımız olduğunu da zippo(Ersoy) dan göreceğiz :/ ●●●Neden zippo dediğimi okuyanlar anlayacaktır ●●● İhanet :!! Çok yıkıcı bir ihanetin içine düşen Orkun , acıların büyüğüyle karşılaşacak . Okudukça gözlerinizden dökülüp giden ihanet damlalarının boğazınızda bir düğüm olduğuna şahit olacaksınız . Hayatımızıda sorguladığımız , araştırmalar yaparak bilgi edindiğimiz , bilemediğimiz kelimelerin uyumunu ve anlamlarını öğrendiğimiz eğitici tarzda olan bir kitap okudum diyebilirim. Oğuz Yılmaz Hocam'ın (Edebiyat Öğretmeni) olmanın farkını yaşayacağınız bu kitabı okumayan pişman olur diyerek incelemeye son vermek istiyorum . aslında daha çok şey yazmak istiyorum ama bu kadar yeterli sanırım . " Her ruh kendi kitabını kendi seçer .Hatta bazen kitap gelir o ruhu seçer " Alıntısı ile sözlerime son veriyorum Sevgiyle kalın
Kılavuzun PusulasıOğuz Yılmaz · Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık · 2022310 okunma
Mükemmel bir inceleme okudum tebriklerimi ve teşekkürlerimi sunuyorum 😊🍀👏🏻
༺☞ Şüko ☙
Ben teşekkür ediyorum Hocam 👏👏👏🤗 Şahane bir eserdi 💫💫💫 Emeğinize, yüreğinize sağlık 😊👌
Şimdi daha çok merak ettim işte 😂😂
😁😁🥰🥰 Güzelce okursun artık 😁
Harika bir inceleme olmuş kitap hakkında büyük bir merak uyandırdı
Teşekkür ediyorum 😇😇😇
İnceleme harikaaa, heyecanla ve merakla bende kitabımı okuyacağım günü bekliyorum😍
Nefise 🥰💙💙
@kitaptirtil 🥰😇