2023 13. kitabı
Bu arkadaşa kalbim çok kırık. Kitabın konusu oldukça farklı cinayeti bilen topluluk bir şekilde engel olamıyor ve sonunda beklenen oluyor. Fakat beni kıran şey Santiago Nasar gerçekten suçlu muydu yoksa bir hiç uğruna mı gözlerini yummuştu bu hayata? Angela sadece onun yaptığını söylüyor ama kesinlik belirtecek hiçbir durum yok. Ne acı... Kim bilir ne çok insan böyle olaylar yaşamıştır. Ne olduğunu anlamadan bir bakmışsın yolcusun. Elden ne gelir ki diyenler yüzünden belki de hiç bilmediğin bir sonsuzluğa uğurlanacaksın. Kalbim kırık çünkü Angela dışında herkesin hayatı tepetaklak oldu. İkizler katil oldu çünkü namus davası peh! değdi mi o yükle yaşamaya.?San Roman büyük bir yıkım yaşadı ama Angela bir şekilde devam etti. Yalan yok Santiago'yu kurtarmak isterken annesinin yaptığı şey sonrası ne hissettiğini okumayı çok isterdim. Çünkü onun yerinde olsaydım nefes almak zulüm gelirdi heralde. Bu arkadaş çok güzel okuyun ama dediğim gibi benim kalbim daha da detay bekledi. Yazarın Nobel ödüllü olduğu o kadar belli ki harika bir olay örgüsü oluşturmuş ama sonunu sen hayal et demiş. Kırmızı Pazartesi Gabriel Garcia Marquez
Dünya Edebiyatı
Kırmızı PazartesiGabriel Garcia Marquez · Can Yayınları · 202595,4bin okunma