Sayın 1k halkı çok heyecanlıyım sanki ilk incelemem olacak.
Bir sene önce düşünsem benim için şiir yazılacağı, benim birisi için şiir yazacağım hele bir de bu şiirleri sevgilimle bir kitapta buluşturacağımız aklıma gelmezdi gelemezdi doğrusu. Kitabı elime ilk aldığımda hissettiklerimi anlatmam mümkün değil. Ne yazarsam yalın kalır.
Bizim ellerimiz kitaplarla birleşti, kitaplar sayesinde. Bu uygulamanın bana kattığı en güzel şey bu sevgi.
Seninle, uzaktayken yan yana olmayı öğrendim, sevmeyi öğrendim yalansız, saf, güzel bir şekilde. Tanışmadan önce bilmezdim kalbimin neresinde boşluk var neresi yaralı, kırık dökük. Sen geldin boşlukları doldurdun, kırıkları onardın ve kalbimin en güzel köşesine yerleştin. Meğerse ne çok ihtiyacım varmış sana, senin sevgine. Seni düşünmenin zamanı olmadığında anladım bunu.
Hayal ediyoruz, umut ediyoruz, güzel dileklerimiz var yarınlar için. Severken, özlerken kalbimizden bu satırlar döküldü kalbimize ve aklımıza kazınırcasına. Kitap haline geldi en sonunda.
Aşk’i, kendinizden izler bulacağınız bir şiir kitabı tahminimce. Kalbinize dokunur, güzel duygular uyandırırsa ne mutlu bize. Sade bir dille yazıldı kalplere dokunmak, anlaşılmak için. Önce kişiye yönelikti şimdi kişilere yönelik oldu, sizlere ulaştı.
Aşk’i ilk göz ağrımız, bizim için her zaman çok özel ve anlamlı kalacak. Çağrı Pınarbaşı gurur duyuyorum seninle ve kalbinden dökülenleri seviyorum. Bu yolun içinde olduğum için çok mutlu ve şanslı hissediyorum kendimi. Yolumuz uzun, nice kitaplara...