Senag

@Senagl
2023 20. kitabı
Okunma: 02 Nisan 2023 00:26
Selam! Kitabı beğendim. Zaten seriyi tamamiyle sevdim. Ama kitapla mı alakalı yoksa benimle mi bilmiyorum, kitap beklediğimden daha uzun bir sürede bitti. Hani merakla okumak istersin ve kitabı hızlıca bitirirsin ya, bu konuda biraz eksiklik hissettim. Bunun dışında gayet güzel ilerleyen bir kitap oldu. İkinci kitap, Callie için oldukça zorlayıcı bir duruma düşmesiyle birlikte Des'in yapabileceği tek hamleyi yapmasıyla bitiyor. Ve bu kitapla Callie için yeni dönem başlıyor. Ne kadar hain bir planın esaretine kurban gitseler de, bir olup tamamen bütünleşmeleri de cabası oluyor. Krallıklar için verilen zorlu mücadeleler, Callie için karmaşık anlarla, her şeye rağmen güzel ve tutkulu bir aşk da okuyoruz. Callie'nin güçlü duruşu günden güne tazelenirken ve Des'in de onu kısıtlamak yerine arşa çıkarmasını okumak aşırı keyifliydi. Birlikte hem aşık hem de müttefik olmaları çok iyi anlatılmıştı. Temper karakteri de ayrı iyidi, herkese böyle bir dost lazım. Vee en sonunda kötü bir olay yaşanıyor ama aslında herkes kendi planlı köşesine çekiliyor. Callie, son vuruşu yapmasa da arkadasında güçlü, aşık bir adamın duruşunu ve sevgisini de hissederek yapması gerekeni yapıyor. Benim için keyifli bir okuma oldu, seriyi okumanızı tavsiye ederim.
Karanlık HarmoniLaura Thalassa · Martı Yayınları · 2023512 okunma