gelelim serinin veda kitabına... :") üçüncü kitabı okurken kendi içimdeki bazı beklentileri okumayamamış oluşum beni biraz üzdü. fakat serinin tamamı olsun, konusu, karakterleri olsun hepsini sevdiğim için puan kırmak istemedim açıkçası. karakterler hakkında yorum yapacak olursam callie'nin bazı hareketleri gözüme batsada üçüncü kitapta diğer iki kitaptan da daha güçlü duruşunu çok sevdim, temper ve malaki ise içimde bir yara oldu çünkü onları, duygularını ve düşüncelerini okumayı çok isterdim. onlara uzaktan sadece bazı anlarda tanıklık etmemiz bana yeterli gelmedi maalesef. :") ve des... pazarlıkçımız, gece kralımız♡ callie'ye karşı olan sevgisi dışında sadakati beni kendine hayran bıraktı. sevgisi göstermekten çekinmeyişi, callie'ye baktıktan sonra bakışlarının yumuşamasıyla bile sadece ötedünya'da değil benim gönlümde de bir taht kurdu.^^ onu çok ayrı seviyorum. pazarlıkçı serisi, çok akıcı yazım dili ve merak uyandırıcı konusuyla birlikte harika bir seriydi benim için. okumayı düşünenlere mutlaka öneririm. :)♡