Mahşerin Dört Atlısı 1

Orijinal Dil:
İngilizce

2026 24. kitabı
Okunma: 25 Mayıs 2026 15:02
Herkese merhaba, Merak ettiğim bir kitaptı ama tamamıyle boş bir kitap olarak bittirdim. Aşırı sıkılarak zar zor bittirdim..
Macera
2026 34. kitabı
Öncelikle belirtmeliyim ki; herkesin bayılarak okuyacağı ve sevebileceği bir kitap değil bence kendileri. Hatta bazı davranışlar, sahneler ve kararlar çoğu okuyucuyu aşırı rahatsız edip saç baş yoldurtacak seviyeye bile getirebilir. Genel olarak kitabın karakterlerini, sorgulattıklarını ve öğrettiklerini sevdim diyebilirim. Kitabın başlarında “yeter artık bu kadar ölüm, hiç mi gülmeyecek şu fani gönlümüz” kaygısına baya bi düştüm ama yine de sevdim. Sarah a bayıldım. Aşırı komik ve haklı iç diyaloglarına, fütursuz cesaretine, çelişkilerine, kararsızlıklarına, sevmesine, sevmemesine, nefretine, aşkına, hepsini yaşayış şekline bayıldım. Veba ise anlatılmaz okunması gereken karakterlerden biriydi. Kendisini hem çok sevdim, hem çok nefret ettim, hem haklı buldum, hemde aşırı haksız buldum, hem övdüm hem de sövdüm. Ama insani duygularının, aşkının farkına varışına ve özellikle de sevme becerisinin güzelliğine bayıldım. Kitabın uzun uzun anlatılan yolculuk kısmına rağmen mutlu sonunun bu kadar kısa tutulması ise çok canımı sıktı. Velhasılı ben kitabı sevdim, içeriğindeki hassas konuları aman be kurgu işte bu dedim ve geçtim. Ama siz kutsallıkla, inançla ilgili konularda bunu diyemeyecekseniz hiç bu kitaba elleşmeyin, benden söylemesi.:)
Kitap Yorumu
2026 13. kitabı
Okunma: 29 Ocak 2026 17:32
VEBA Selam
Kitap yorumum
2026 100. kitabı
Okunma: 11 Mayıs 2026 16:00
Veba
Puanım 10/10 DÜNYAYA DOKUNDU VE DÜNYA DEHŞETİ TANIDI...
2026 56. kitabı
Okunma: 02 Nisan 2026 00:54
Mahşerin Dört Atlısı: Veba Bu kitap benim için hem zorlayıcı hem de bırakamadığım bir okuma oldu. Başından sonuna kadar sürekli bir çelişki içindeydim: okurken sinirlendim, rahatsız oldum, ama aynı
2026 21. kitabı
Okunma: 09 Şubat 2026 21:41
Bir gün tüm insanlığı yok etme gücüne sahip dört atlı çıkıp gelmiş, atlarına binip dünyanın dört bir yanına dağılmışlarıdır. Mahşerin Dört Atlısı adı verilen bu kişiler (Veba, Savaş, Kıtlık, Ölüm)
2022 50. kitabı
Rapsodi’den sonra Laura Thalassa’ya karşı bir ön yargım oluşmasına rağmen (baya bi hayal kırıklığına uğramıştım) Pestilence’e bir şans vermek istedim. Goodreads’i biraz bile takip ediyorsanız
PestilenceLaura Thalassa · Createspace Independent Publishing · 201814 okunma
2020 89. kitabı
Okunma: 01 Aralık 2020 19:16
Geçenlerde okumak için kitap bakınırken Mahşerin dört atlısını konu alan fantastik bir seriye denk geldim. İlk kitap olan ‘Pestilence’i bitirdim. Beş yıl önce mahşerin dört atlısı dünyaya gelmiş ve
PestilenceLaura Thalassa · Createspace Independent Publishing · 201814 okunma