·280 syf.····Okunma: 25 Mayıs 2023 15:41 açıkçası başta kitabın elimde sürüneceğini sandım. ilk bölümlerde yazım tarzı beni kendine pek çekemedi nedense ve karakterlere de ısınamadım, biraz zor sevdim. belki de romcom okuma havamda değildim, bazı yerlerde okurken çok sıkıldım ama okudukça sarmaya başladı ve karakterleri sevebildim. favorim elbette ki Colin oldu. Olivia'yı ise çok sevdiğim söylenemez. özellikle işe girerken kendi yalana başvurmuş ve bunu sürdürmüşken ortaya çıkınca Colin'i suçlaması aşırı sinirimi bozdu. karşısındakini dinlemedi bile ve ona hiç konuşma şansı tanımadı. bunun gibi durumlar da birkaç kez tekrar edince onu sevebilmem zorlaştı doğrusu. anlıyorum, üzgün ve kalbi kırık ama önce bir dinlemesini isterdim, bu tarz iletişimsizlikler hiç hoşuma gitmiyor. ve bir yerde de bölümler karışmış sanırım o kısımları okurken benim de kafam karıştı, yazar mı bu şekilde yazdı yoksa hata mı yapıldı emin değilim. kitabı sevmemin en büyük nedeni Colin, zaman zaman tatlı ve güzel bir karakterdi. çerezlik bir kitap ama favorilere girecek kadar güzel olduğunu düşünmüyorum yine de bir şans verebilirsiniz.