2023 6. kitabı
Okunma: 25 Mayıs 2023 14:48
Serinin dördüncü kitabı biricik Tucker ve hırslı Sabrina'yı içeriyor. Öncelikle biraz karakterlerden bahsetmek istiyorum. Sabrina okuduğum ayrıntılar ve gördüğüm aile ortamı dolayısıyla kalbim acıyarak takip ettiğim bir karakter oldu. Doğduğundan itibaren yaşadığı şartlar o kadar zorlu ki günde dört beş saat uyuyarak hem hayatta kalmaya çalışması, hem üniversite hedeflerini gerçekleştirmesi onu gerçekten tebrik etmemi sağladı. Asla destek sağlamayan babanesi ve salak, sapık üvey babasına rağmen Tucker gibi dünyanın en güzel seven en sabırlı adamıyla karşılaşması sanırım ona verilen bir lütuftu. Tabiki de çok travmatik bir çevrede büyüdüğünden ve sevgi nedir bilmeden yetiştiğinden Tucker'ın sevgisinden çok uzun bir süre emin olamadı. Ve kendi de dediği gibi bir sabah kalktığında Tucker'ın gideceğinden onu terk edeceğinden korktu. Tıpkı annesinin ona yaptığı gibi.. Tucker ise bu seride okuduğum en tatlı en evcimen en ilgili sevgili-babaydı. Kendisi de babasız yetişmesine rağmen ne Sabrina'dan ne de minik Jamie'den ilgisini hiç eksik etmedi. Ne zaman ihtiyacı olsa oradaydı Tucker. Dürüst ve onurlu bir adam gibi hem Sabrina'nın hem kızının arkasında durdu. Sabrina hayatına sevgili ya da eş sıfatıyla onu sokmak istemediği anlarda bile hep bekledi sabretti. Kitabın girişinde böyle adamlara gerçek hayatta çok az rastlanır notu eklemeliler insanı beklentiye sokuyor :) Serinin yetişkin içerik olduğunu bilerek almıştım ama bir süre sonra o sahneleri defalarca kez okumak sıkıyor ve bunaltıyor. Diğer kitaplara göre bu kitapta o doz bir tık daha iyiydi. Sonuç olarak güzel seven, güzel adam Tucker ve hırslı, fazlasıyla çalışkan Sabrina'yı okumak isterseniz güzel bir kitaptı. Serinin beşinci kitabında Jamie'nin büyümüş hallerini umarım görürüz, merakla bekliyor olacağım..
HedefElle Kennedy · Yabancı Yayınları · 20221,167 okunma