kutlarken yanlışlıkla ülke sınırlarından çıkmanız dileğiyle :)
Siyaset & Politika
Gönderi kullanım dışı
··1 alıntı·
8,1bin Gösterim
Kudurun.😁
@emrhshn sizden bahsetmiyorum :) neyse şu an kendi ülkemizdeki azınlıklarız beyefendi mutlu olun.. sizden ricam da kutlamalarınızı yapın, yakında buradan ilk kaçanlar o partiye verenler olacak, ülkede türk kalmayacak. her yer mülteci kokacak ve onlar sizden daha zengin bir şekilde keyiflerini sürecek. bunu siz istediniz. iyi günler sözüm size değil bu arada. eğer siz de reisçiyseniz siz de üstünüze alının. yanlış anlaşılmasın diye söylüyorum, neyse ben gittim, engelliyorum bu reisçiyi de, bişey yazmicam artık:) iyi günler
Oyyyy Elbette Kudüs'ü ve Doğu Türkistan'ı da zaferle alıp geleceğiz. Hani zaten sınır temizlenmişti... Deki kininizle geberin... Ali İmran 119
@hcseven_ Biz gelmedik kavga için, bizim işimiz sevgi için, Dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldik. | Yunus Emre inşAllah güzel günler göreceğiz.. En güzele emanet olun hocam. Ülkeyi bölücülere asla teslim etmeyiz. Öyle bir şey olsa ayağa kalkan ilk biz oluruz emin olun.🙂
bu ne güzel bi iletiymis oh hepsni engelledim
aynı sekilde 😽🫶
ya gel de şu iletiyi beğenen herkesi engellemekle uğraş… soyları kurusun tükensin inşallah. aminnnn
Aslı
bitmiyorlar
Beni engellemiş Arap kırması teyze işine gelmedi sözde dindar kendisi iki soru sordum cevap yok her zamanki gibi sağa sola lafı çekerek engel atıp kaçtı iki gramlık beyni ile bunlar böyledir yalakalık için her boku yaparlar onur şeref haysiyet bunlarda ne gezer sabah akşam çocuk yapar kocasına köle olur ot gibi yaşarlar
@Monotonbiri espiri mi yaptın?
Allah bilir cebinde 200 lira yoktur borç ver desen 1000 TL veremezler 😂
Hayret türbanlı ablalar bu gönderiyi bildirmemiş
Aslı
ahshshd yok artık
Ben iki tarafa da karşı sinirliyim açıkçası iki taraf da eleştirilecek çok kötü şeyler yaptı.