2023 66. kitabı
Okunma: 01 Haziran 2023 12:30
İlk kitabın sonunda öyle büyük bir olay yaşanmıştı ki bu olay Alparslan ve Bergüzar ile birlikte tüm aileyi yasa boğmuştu. Dünyası başına yıkılan Bergüzar aslında sırf iyiliği düşünerek aldığı bazı kararların bedelini çok acı bir şekilde derken, Alparslan bu kararlardan dolayı Bergüzar’a kızgın ve kırgındır. Bu sebepten dolayı da Bergüzar’ın yaralarını sarmak yerine ondan uzak durmayı seçer. Tabii bu durum çiftimizi daha çok yaralamaktadır. Yaşadıkları yüzünden Alparslan eski asabi, suratsız adama dönüşürken,Bergüzar günden güne solmaktadır.Neyse ki aşk çok güçlü bir bağdır ve onlar bu bağla yeniden ayağa kalkarlar. Ama olaylar durulur mu tabii ki durulmaz . Tam yeniden birlikteler, her şey yolunda, yüzleri gülüyor derken Alparslan öyle bir şey öğrenir ki bu haberi Bergüzar’a nasıl söyleyeceğini nasıl hareket edeceğini bilemez. Tabi bununla da kalmaz. Hani her yeni sır başka sırlar getirirmiş ya işte tam da öyle bir durum yaşanır. Geçmişten gelen bir sır ailenin ortasına bomba gibi düşer. Bu sırla birlikte Bergüzar’ı vermesi gereken zor kararlar beklemektedir. Yalın ailesinin sevgi dolu erkeklerini, dişli gelinlerini, samimi, sevgi dolu aile bağlarını mutlaka okumalısınız.
Esmerim - AbreAslıhan Güngör · Müptela Yayınları · 202263 okunma
Bergüzar ve Alparslan...bende abreyi cok beklettim ama yakınlarda okumak istiyorum cnm♡