···Okunma: 31 Mayıs 2023 22:04 Neye inanıp,neye inanmamanız gerektiğini asla bilemeyeceğiniz bir kitapla geldim bugün. Sinir sisteminiz de bozulabilir ayrıca. Benim bozuldu çünkü. Buna da inanmazsın dediğim her şeye bir süre sonra kendim de inandım. Manipüle edilmenin kralını yaşadım anlayacağınız.
Bea ve Lo iki kız kardeş. Bea 19 yaşındayken ailesi bir trafik kazası geçiriyor ve o kazada sadece kız kardeşi Lo hayatta kalıyor. Hiçbir zaman çok sıcak bir ilişkileri olmasa da bu kaza Bea’yı yıkıyor. Ama o hastanede Bea’nın karşısına çıkan ve Tanrı’nın kutsallığına sahip olduğunu söyleyen Lev , hayatlarını tamamen değiştiriyor. Kız kardeşinden uzaklaşan ve Lev sayesinde Tanrı’yı bulduğunu söyleyen Bea’yı o kazadan sonra bir daha göremiyor Lo. Olaydan 6 sene sonra bu defa Lev,bir gazeteci olan Lo’yu haklarında yazması için Birlik Projesi adını verdikleri tarikatına davet ediyor. Kız kardeşini burada da bulamayan Lo,senelerdir inanmadığı ve karşı olduğu her şeyin ortasında buluyor kendini. Bea ve diğerlerinin kandırıldığından emin olan Lo, Lev ve Proje’dekileri tanıdıkça yanıldığını düşünmeye başlıyor. Bea’ya kavuşmak tek arzusu olan Lo, gerçeklere ulaştıkça bildiğini sandığı her şeyden şüphe duyuyor.Proje ve Lev gerçek birer mucize mi yoksa hastalıklı insanların oluşturduğu bir topluluk mu ?
Kitabın en başında kesinlikle ikincisi olduğunu düşünüyordum. Bir tarikat olduklarını. Ama ilerledikçe neye inanacağımı gerçekten şaşırdım. Hatta Lev’in bir mucize olduğuna yemin edebilirdim. Bu açıdan kitap şahaneydi. Sizi çok güzel şüphede bırakıyor. Sonunu zaten en başından tahmin ediyorsunuz. Çünkü yazarın,maalesef okura acı çektirmek gibi bir huyu var. Ohh rahatladım diyerek kapatamıyorsunuz kitabı. Sadie kitabını daha çok sevmiş olsam da , bu kitabı da ters köşeleriyle beni tatmin eden bir kitaptı. Gerilim,gizem severlere tavsiyemdir canlarım