2023 5. kitabı
Okunma: 03 Haziran 2023 00:00
İlk 50 sayfayı okumam 18 günümü aldı. Bazı izlediğim filmlerle benzeliklerini sezmiştim. Sezdiğimi düşünmüştüm. Yaa işte oyunlu olan filmler gibi demiştim. Ama sonra bir devam ettim okumaya durduramıyor kendimi. Hikaye o kadar bağladı ki kendine 2 günde bitirdim kitabı. Instagramda yorumlarını görmüştüm. Herkes beğenmiş kitap çıktığında övgüler vardı. Bende uygun görüp ve konusu itibariyle bir şekilde okurum diyerek almıştım ve o zamanlardan kitaplığı da duruyordu. Abartıldığını düşünmüştüm. Ama az bile söylemişler. Dilinin akıcılığı, kendine bağlaması her zaman merakını heyecanlı tutacak şekilde yazılmış. Düşünüyorsanız hemen alın elinize zaten bitecek. Şunu da eklemek istiyorum: bazı noktalar tahmin edilebilir. Klasikleşmiş olay var bir hikaye anlatılıyor sonra başka bir şey konuşuyorlar alakasız gibi görünen şeyler konuşuluyor. Hikayenin bir yerinde o üst üste anlatılan olay bir şekilde kitabın içinde birleşecek ve birleşiyor da. Ona rağmen yazarın düşünce tarzını çok beğendiğimi söylemek isterim. Diğer kitaplarını da param yeterse alıp okumak istiyorum.
Warcross - Bir Sanal Gerçeklik OyunuMarie Lu · Yabancı Yayınları · 20178,3bin okunma