···Okunma: 05 Haziran 2023 16:38 Not= Kitap yorumu ardından kitap özeti bulunur. Bolca Spoiler içerir.
Kitabı çok isteyerek ve merak ederek satın aldım. Büyük ümitler umutlar ile başladım taki tüm umutlarım hayal kırıklığı çıkana dek kitap beni reading Slump'a soktu hala daha çıkabilmiş değilim. Resmen haftalarda elimde süründü süründü ve sonunda bitti. Betimleme okumayı çok sevmeme rağmen bu kitapta beni aşırı yordu çok slow ve yavaş ilerleyen bir kitaptı ki çok gereksiz bir yavaşlıktı. Karakterlerin içine giremedim onlarla bağ kuramadım bir çok şeyi anlamlandıramadım açıkçası üstüne bir de kitapta aşk üçgeni olunca çekilmez bir hal aldı. Aşk üçgeni desem de çok fazla aşk üçgeni de denmez ama kitap iki ana karakter üzerinden gitmedi bu da benim hiç hoşuma gitmedi. Kitabın özetine gelecek olursak küçük bir kasabada yaşayan kızımız kasabaya gelen genç ve yakışıklı gencimize ilk görüşte aşık olur. Daha birbirlerini hiç tanımadan gençlik ateşi ile birlikte olurlar. Gencimiz italyan mafyası olan Kontun bir calisanidir ve kasabaya bir iş için gelmiştir. Ancak işte anlaşmazliklar çıkar İtalya'ya geri gitmek zorunda kalacaktır. Kızımız ise bir gün dönecegini düşünür ve onu beklemeye başlar geçen süre zarfında hamile olduğunu farkeder gelen mektupları da yanına alarak evden kaçar gencimizin yanına gider lakin kapıyı açan bir kadındır. Genç güzel bir kadın içeride bir bebek vardır. Bu güzel kızımız bizim gencimizin karısı içerdeki bebek de yeni doğan çocukları imiş kızımız bunu öğrenince ordan apar topar gider ve bir silahlı çatışmaya şahit olur vurulan adama hemşire olduğu için yardım eder kurşunu çıkarır bu adamımız da iyiliğini karşılıksız bırakmaz ona kol kanat gerer yatalak bir karısı vardır 10 senedir hasta durumdadır kızımız hemşire olduğu için ona refekat edecektir. Kızımızın canını kurtardığı adam ise meşhur Konttur. Aralarında bir aşk başlar ve olaylar gelişir.