Öhö öhöö, bilirkişi raporu:))
Sosyal medya üzerinden dönen tüm ilişkilere(iş, arkadaşlık, aşk vb.) oldukça mesafeliyim ve büyük oranda olumsuz payda bırakıyorum.(çünkü suni ortamda olan her şey bir nevi sunidir)
FAKAT 1k'nın bu anlamda özel ve farklı bir analiz sunduğuna inanıyorum...
Zira bir kişinin 1K profilini detaylı şekilde mercek altına aldığınızda(yorum,ileti, alıntı) sadece okuduğu kitaplardan değil hayata dair görüş ve tecrübelerinden de küçük ipucular yakalayabiliyorsunuz . Çünkü burası bir nevi duygu ve düşüncelerin yansıtılma aracı oluyor kişiye.
Elbette yanılma payı da çok yüksek fakat hangi tanışma Allah dilemediği ve denk getirmediği sürece kesinlik içerir ki ...
Aynı zamanda zaten olgun aklı başında ne istediğini bilen ve hakikat çizgileri olan bir insansanız 1k'yı sadece bir aracı olarak görüp uzun bir diyaloğa girmeden gerçek hayatta devam ettirilen bir tanışma şekline hemen kanalize edersiniz.(1k da reel hayattaki gibi bir tür aracı sadece aslında)
Ve yine bir not;Bir insanın selam verişinden kurduğu diyalog şekline kadar ben her türlü güven,üslup ve niyet analizini büyük oranda yapabiliceğime inanıyorum (PDR'ci olmanın da bir avantajı var tabi:)) ama burda zaten belli bir zaman geçiren ve hakiki manada okuyan insanın ben idrak, analiz ve farkındalık düzeyinin oldukça gelişmiş olduğuna inanıyorum.
***Okuduğum iletide de zannımca verilmek istenen mesaj şu:
" burda aktif olarak yer alıyorsan büyük oranda hayattan kitap okuma üzerinde bir beklentin de var demektir eşinde de arayacağın önemli paradigmalardan biri bu olacak o nedenle neden olmasın:)
Mesela ben kitap okumayan(hakiki manada okumak ama sayıdan bağımsız) biriyle anlaşamayacağımı öngördüğüm için karşı tarafta hep ilk sıralarda sorguladığım bir kriterdi bu. (Ve hiç yabana atılmayacak bir beklenti bence)
Tüm kelimeler doğru seçilmemiş olsa da( affet abi bu eleştiriyi yapmam lazımdı:)) iyi niyetli ve doğru bir ileti olduğuna inanıyorum👍
Allah utandırmasın hayırlı insanlara denk getirsin herkesi.🤲
Nasibin sizi nerde birleştireceği belli olmaz...Bakarsınız bir "1K Düğün Davetiyesi" yollarım burdan herkese:)) 😇
(Ha bu arada ilk adım diye bir yalan yok, Helal çizgide her şeyin ruhsatı var😉
Mesela ben muhtemelen evlilik teklifini bile önce yapabilirim ve hiç de gocunmam:)
Sevgi ve saygıyla kalın 🌷