Ne düşünüyorsunuz? Sizin fobileriniz neler??
` STEPHEN KİNG Kendisi triskaidekafobiden mustarip, yani 13 sayısından bir hayli korkuyor. Yazar korkusunu şu sözlerle ifade ediyor: "13 sayısı söz konusu olduğunda omurgamda aşağı yukarı hareket eden o ürperti asla geçmez. Yazarken 13. Ya da 13'ün katı olan bir sayfaya geldiğimde asla durmam, 'güvenli' bir sayıya kadar yazmaya devam ederim. 13 yerine 12 adım atmış olmak için evimin merdivenindeki son iki basamağı tek adımda çıkarım. Okurken 94., 193., 382 Ya da rakamları toplamı 13 yapan hiçbir sayfada durmam."
Stephen King
1.417 Gösterim
13 yaşındayken kafayı yemiştir bu manyak
Saygısızsın.
Adam 13 sayısından korkuyor bende onun yazdığı kitaptaki palyaçodan :")
Hilᴀl
Aslında o kadar korkunç değil izleme imkanın yok mu hiç :/
Harry Potter'da da, Profesör Trelawney masaya 13. kişi olarak oturmayı reddedip 13 sayısının uğursuz olduğunu ve 13 kişilik bir masadan ilk kalkan kişinin öleceğini söylemişti. Zümrüdüanka Yoldaşlığı'nda 13 kişilik masadan ilk kalkan Sirius olmuştu :')
Evet :'
Bu yorum görüntülenemiyor
13 sayısı dünyada "lanet" sayısı olarak bilinir. 13 sayısından çok fazla korkulur. Hatta bazı sanatçılar asla 13 şarkıdan oluşan bir albüm yapmazlar. Bazı asansörlerde 13. kat olmasına rağmen 13. kata götüren tuş yoktur... Öyle lanet bir sayı yani:')
Waw
Süpürge sesi en sonunda kırdım süpürgeyi tabi yanlışlıkla oldu
Yanlışlıkla mı cidden ??
biri yazım hatası yapınca düzelttirmeden durmak çook var hatırladıkça yazarım
Tamamdır