İyi hissettiren, her zaman iyilerin kazanıp kötülerin cezasız kalmayacağını söyleyip duran öyküler artık sıktıysa, farklılık arıyorsanız bu kitabı kesinlikle denemelisiniz!
Açıkçası şaşkınım. Kitap ya da yazar hakkında hiç bilgim yoktu ama arka kapak yazısı ilgimi çekti ve anlık bir kararla aldım kitabı. İyi ki öyle yapmışım. Beklentimin üstünde bir kitapla, gerçek hayat ve kurmaca karışımı gibi görünen, şaşırtan hayatlarla, kendini okutan güzel bir dille karşılaşmış oldum.
Yazarın anlatım yeteneğini gerçekten beğendim. Aşırı süslü cümleler kurmaya çalışıp okuru boğmamış ama yine de farklı bir anlatım yaratabilmeyi başarabilmiş. Yer yer sertleşerek şaşırtan, okuru meraklandıran detaylarla güzel bir akış yakalamış. İlk kitap için gayet başarılı buldum diyebilirim. Sonraki kitapları merakla bekliyor olacağım.
Bir de kitapta Dr. Skull şarkı sözü ve Güven Erkin Erkal 'ın bir sözünden alıntı yapılmış olması rock/metal müzik sever biri olarak ayrıca hoşuma gitti.
Öykülerin geneline bir karanlık, karamsarlık hakim. Başta da dediğim gibi iyi hissettiren şeyler okumak istiyorsanız yanlış yerdesiniz. Ama hayat iyiye iyi, kötüye kötü davranmıyor her zaman. Yesilçam filminde yaşamıyoruz! Bu nedenle bu tarz öyküleri daha gerçekçi buluyorum ve okumayı seviyorum. Genel olarak akılda kalıcı, son cümlelerden sonra bir ufak düşündürücü, güzel karakterlerin yaratıldığı, kısa öykülerle bile bağ kurulabilen bir kitap olmuş.