Doğa ve Toprak ikiz kardeşler biri ne kadar hareketli,maceraperest ise diğeri o kadar sakin,her şeyi ayrıntısı ile düşünen kişiliktedirler.Doğa bir gün Toprağı ikna edip kayak yapmaya giderler.Ve elim bir olay sonucu Toprak uzun süre yoğum bakımda kalır.Taa ki Doğa radikal bir karar verip bu sürece son verene kadar.Verdiği karardan sonra apar topar #İstanbul a gitmek için yola çıkar.Doğanın atladığı ise zaman zaman beyninin ona oynadığı oyun hatta öyle ki bazı anları hiç yaşanmamış gibi silip,anlık donuyor ve hayatını bir önceki durumundan yaşamaya devam ediyordur.Buna Toprağın kaybını,kazasını kabul edememekte dahildir.Ailesi ise oğullarının kaybına mi kızlarının yaşadığı boşluğa mi üzüleceklerini artık kestirmeyecek duruma gelmişlerdir.Tek şansları anne ve baba olarak birbirine düşkün olmalari her durumda altında kalkabileceklerin farkına varmalari.
Doğa istanbulda otel odasında beynindeki boşluk ile mücadele ederken birden karar verip oda dan çıkar fakat belli süre sonra bir yere oturup ağlamaya başlar.O sıra da Ozan yanına gelir.Ve günü birlikte geçirmeye karar verdikleri gibi Doğa ilk kez içini rahatlıkla ona döker.Doğa yokluğunu kabul edemediği Toprak ile yanındaymış gibi konuşması insanı çok başka etkiliyor.Anne ve baba olarak Konak ailesinin yaşadığı #trajedi bir çıkmazda hissi veriyor.Bu arada Doğanın ruhsal geçişi çok iyi ve anlaşılır aktarılmış.İnsanı sorgulatan bir ruhsal geçiş vardı.
Sonra mı neler oldu.İşte onları da anlatırsam kitabı anlatmış olmam mı?
Peki size bir soru öyle bir çıkmaza girseniz kardeşinizin yaşam ünitesinin fişini çekermisiniz?
Ya beyninizde zaman boşluğu olduğunu bilseniz ne yapardınız?
#ayşeyorumluyor
#kaza #bilinçaltı #geçmiş