İyi Hissetmek Kitabı İnceleme
2023 47. kitabı
Okunma: 25 Haziran 2023 16:50
Bir insanın psikolojik olarak kendine yapabileceği en iyi yatırımlardan biri bu kitabı okumak olur. Kitabı bitirdiğinizde, kitaba başlamadan önceki halinizden tamamen farklılaşacak hatta olgunlaşacaksınız. Sağlıklı toplum, sağlıklı ilişkiler ve en önemlisi sağlıklı bir ruh için aranan kan bu kitaptır. Terapi almaya önyargılı iseniz, terapi için zamanınız yoksa, terapi için ekonomik kaynağınız yetersiz ise yine aranan kan bu kitaptır. Kitabın bende yarattığı tatmini ve mutluluğu bir yana bırakıp kitap ile ilgili bilgi vermek istiyorum. Kitap kalın olması sebebiyle göz korkutuyor. Yalın kapak tasarımı sıkılacağınız hissiyatı uyandırabilir ama okudukça doğru kitabı okuduğunuza emin oluyorsunuz. Bazı terimsel sözcükler bulunuyor fakat yazarımız bunları bize çok temiz anlatıyor. Yazarın; zarafetini, samimiyetini ve iyi niyetini üslubuna yansıttığını düşünüyorum. Yazarımız sıkıntılı durumlara karşı nasıl yollar kullanabiliriz eğer bu yollar işe yaramaz ise ne yapabiliriz tek tek anlatmış. Asla öğüt veya teselli veren bir kitap değil. Gerçekçi, somut, bilimsel ve işlevsel(denendi) yönetemler sunmuş. Keşke herkes okusa böylece toplumca ruhumuzu geliştirsek.. Hayat boyu arada açıp bakacağım kitaplardan biri oldu. Bu kitapla karşılaştığım için şanslıyım. LÜTFEN OKUYUN OKUTTURUN
İnceleme
İyi HissetmekDavid Burns · Psikonet Yayınları · 201815,5bin okunma